Luis Tavares lijdt verlies: Veronica presentator vergist zich Nieuws
Nieuws

Luis Tavares lijdt verlies: Veronica presentator vergist zich

Luis Tavares lijdt verlies: Veronica presentator vergist zich
Luis Tavares lijdt verlies: Veronica presentator vergist zich

Hij mikte op een titelgevecht bij GLORY, Rotterdams trots Luis Tavares, en die lijkt nu nog ver weg.

Tijdens GLORY 66 in Parijs stond Tavares tegenover Felipe Micheletti. Tavares had alle registers open getrokken in zijn voorbereiding voor deze wedstrijd. Als hij zou winnen tegen Micheletti, stond een titelgevecht voor de deur en wel tegen Artem Vakhitov.

Vakhitov die al lange tijd op het netvlies van Tavares ligt won eerder op het zelfde event van het jonge kickboks talent Donegi Abena. Dit was een slopende partij die op split decision werd gewonnen door de Rus Vakhitov.

Foutje bedankt

De strijd tegen Micheletti was er een die de fans van Tavares verwachtte hij vocht dan ook slim en bedachtzaam. Beide vechters zagen de titel in het verschiet, Tavares kwam volgens de jury tekort en kan nog niet voor de tweede keer tegen Vakhitov de ring in.

ZIE OOK>> Mohammed Jaraya verliest tijdens GLORY 66 Parijs

Bij de aankondiging van de winnaar vergiste Veronica presentator Sander Schrik zich en zei dat het verlies teleurstellend was voor Donegi Abena, terwijl hij Tavares bedoelde. Mede presentator en tevens GLORY Kickbokser Yousri Belgaroui verbeterde snel het kleine misverstand.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws