Home / Nieuws / KICKBOKS & MUAY THAI NIEUWS / Luis Tavares: ‘Deze keer ontsnapt Susperregui mij niet’

Luis Tavares: ‘Deze keer ontsnapt Susperregui mij niet’

Vandaag maakte GLORY Kickboxing de laatste gevechten voor haar event op 21 december in het Gelredome bekend.

Vandaag maakte GLORY Kickboxing de laatste gevechten voor haar event op 21 december in het Gelredome bekend.

Op de nu complete vecht kaart voor GLORY Collision 2: Badr vs Rico en GLORY 74 welke op dezelfde avond wordt gehouden, is als co-headliner een gevecht tussen Luis Tavares en Stephane Susperregui. Onze redactie melde al eerder dat Tavares en Susperregui elkaar zouden treffen in Arnhem.

Tavares en Susperregui zouden al twee keer eerder tegenover elkaar staan, maar beide keren zegde Susperregui af. Tavares vertelde onze redactie dat de Fransman nu maar beter kan komen opdagen, “als hij serieus weer afzegt is hij niet echt meer geloofwaardig,” zegt Tavares die klaar is om op het wereldtoneel zijn kunnen te laten zien.

Groot publiek

Dat hij de co-headliner is betekent dat wereldwijd te zien zal zijn, Tavares beseft zich dat terdege en ziet dit als een buitenkans. “Ik kan nu voor een groot publiek laten zien wat ik in mij heb, ik ga voor de winst en zal bewijzen dat ik mijn plek verdien binnen de lichtzwaargewicht divisie bij GLORY. “

Als Tavares het gevecht wint tegen Susperregui lijkt de kans groot dat hij in 2020 een kans krijgt op een titelgevecht. De Rotterdammer was al wereldkampioen bij Enfusion en zal als de kans zich voordoet bij GLORY, ook de titel op zijn naam willen schrijven.

Bekijk ook

GLORY Kickboxing tekent 32-jarige kickbokser Lorena Klijn

Via social media werd dinsdag bekend gemaakt dat de 32-jarige vrouwelijke kickbokser Lorena Klijn bij GLORY Kickboxing heeft getekend.

Jamal Ben Saddik: ‘Ik ga tegen Rico vechten in 2020’ (video)

Tijdens een interview met de Telegraaf op woensdag meldt Jamal Ben Saddik dat hij dit jaar nog tegen Rico Verhoeven de ring ingaat.

Andy Souwer: 'Bij ONE Championship ben ik thuis'

Top kickbokser Andy Souwer komt met online training video’s

Foto: Mike Tomale voor Vechtsportinfo Leren kickboksen vanuit je luie stoel, kickboks legende Andy Souwer ...