Luis Tavares: 'Deze keer ontsnapt Susperregui mij niet' Nieuws
Nieuws

Luis Tavares: 'Deze keer ontsnapt Susperregui mij niet'

Luis Tavares: 'Deze keer ontsnapt Susperregui mij niet'
Luis Tavares: 'Deze keer ontsnapt Susperregui mij niet'

Vandaag maakte GLORY Kickboxing de laatste gevechten voor haar event op 21 december in het Gelredome bekend.

Op de nu complete vecht kaart voor GLORY Collision 2: Badr vs Rico en GLORY 74 welke op dezelfde avond wordt gehouden, is als co-headliner een gevecht tussen Luis Tavares en Stephane Susperregui. Onze redactie melde al eerder dat Tavares en Susperregui elkaar zouden treffen in Arnhem.

Tavares en Susperregui zouden al twee keer eerder tegenover elkaar staan, maar beide keren zegde Susperregui af. Tavares vertelde onze redactie dat de Fransman nu maar beter kan komen opdagen, "als hij serieus weer afzegt is hij niet echt meer geloofwaardig," zegt Tavares die klaar is om op het wereldtoneel zijn kunnen te laten zien.

Groot publiek

Dat hij de co-headliner is betekent dat wereldwijd te zien zal zijn, Tavares beseft zich dat terdege en ziet dit als een buitenkans. "Ik kan nu voor een groot publiek laten zien wat ik in mij heb, ik ga voor de winst en zal bewijzen dat ik mijn plek verdien binnen de lichtzwaargewicht divisie bij GLORY. "

Als Tavares het gevecht wint tegen Susperregui lijkt de kans groot dat hij in 2020 een kans krijgt op een titelgevecht. De Rotterdammer was al wereldkampioen bij Enfusion en zal als de kans zich voordoet bij GLORY, ook de titel op zijn naam willen schrijven.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws