Rigters over gevecht met Ben Saddik: ‘Obstakel opruimen’ Kickboks & Muay Thai Nieuws
Kickboks & Muay Thai Nieuws

Rigters over gevecht met Ben Saddik: ‘Obstakel opruimen’

Rigters over gevecht met Ben Saddik: ‘Obstakel opruimen’

Levi Rigters wacht een zware taak als hij op 19 maart Jamal Ben Saddik treft in Hasselt, België. Rigters zal tegenover zijn rivaal staan in diens eigen land, waar ongetwijfeld massa's fans van de Belg hun opwachting zullen maken.

Dat er voor Rigters veel afhangt van het gevecht tegen Ben Saddik leidt geen twijfel, de Belg behoort tot de wereldtop en stond meerdere malen tegenover Glory kampioen Rico Verhoeven. ,,Het is een volgend obstakel naar m'n doel. Die belt. In Hasselt, het hol van de leeuw Ben Saddik, moet het gebeuren", zegt Rigters tegen sportnieuws gisteren.

Obstakels uit de weg ruimen

Rigters wordt gezien als de kroonprins van de Glory zwaargewichtklasse na Verhoeven, laatstgenoemde merkt Rigters dan ook aan als zijn troonopvolger. Dit brengt druk met zich mee, naast het feit dat Ben Saddik een lastige tegenstander is. Maar Rigters is daar luchtig over; ,,Het maakt dan voor mij ook niet uit tegen wie ik vecht. Ik leg mezelf genoeg druk op, omdat iedere tegenstander een obstakel is richting mijn droom."

Die droom is eens de kroon over te nemen van Verhoeven, maar Rigters is daar nog niet. Naast Ben Saddik staan Arkadiusz Wrzosek die Badr Hari KO trapte en de gevaarlijke Antonio Plazibat voor hem gerangschikt. Een winst op de Belg zal hem dichterbij zijn droom kunnen brengen.

,,Heel veel mensen geloven niet in me, maar dat deert me niet. Zolang mijn trainer maar in me gelooft en ik in mezelf geloof, weet ik dat het goed komt. Als ik zo doorga, weet ik dat ik het ga redden."

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws