'Lafaard!' Ex-Glory kampioen helemaal klaar met rivaal
Home / Nieuws / KICKBOKS & MUAY THAI NIEUWS / ‘Lafaard!’ Ex-Glory kampioen helemaal klaar met rivaal

‘Lafaard!’ Ex-Glory kampioen helemaal klaar met rivaal

'Lafaard!' Ex-Glory kampioen helemaal klaar met rivaal

Anissa Meksen noemt Janet Todd een lafaard. De Franse ex-Glory kampioen heeft het helemaal gehad met het wegloop gedrag van Todd. Meksen probeert al tijden een gevecht te krijgen tegen de Amerikaanse waarvan het volgens haar lijkt dat ONE Championship deze bewust bij haar weghoudt.

ONE Championship heeft een nieuwkomer binnengehaald om Janet Todd uit te dagen voor de vacante atoomgewicht Muay Thai-titel en Anissa Meksen lijkt daar niet erg blij mee. De Franse vechter roept al meer dan een jaar om een ​​titelkans en kan niet begrijpen waarom ze over het hoofd is gezien.

Meksen, die twee van de twee gevechten heeft gewonnen voor ONE Championship. Ze noemt Todd ‘lafaard’ omdat ze weigert met haar te vechten. Meksen vraagt ​​zich ook af waarom de coach van de Amerikaan privé heeft gezegd dat dit de strijd is om te maken, maar weigert dit publiekelijk te erkennen.

Niet te geloven

Voormalige kampioen Mesken daagt ook Stamp Fairtex uit. Ze zegt dat ze klaar zal zijn om de voormalige atoomgewicht kickboksen en Muay Thai-kampioen te confronteren. Als deze besluit terug te keren naar haar roots na een paar jaar exclusief gericht te zijn op Muay Thai.

Meksen heeft zeker veel voor zichzelf te zeggen sinds ze tekende voor ONE Championship. Ze roept al jaren op tot een gevecht met Todd en onderstreepte haar titelreferenties elke keer dat ze meedeed voor de promotie. Het lijkt een kwestie van wanneer, niet of, Meksen en Todd uiteindelijk met elkaar vechten. Maar de Franse knokker heeft haast en haar geduld lijkt op te raken!

Bekijk ook

'Schijtbak! Mike Tyson uitgemaakt voor lafaard door beruchte vechter

‘Schijtbak! Mike Tyson uitgemaakt voor lafaard door beruchte vechter

Mike Tyson alhoewel allang gepensioneerd en alleen nog actief in oefenwedstrijden

Oorlog in de kickboksring! Dit gevecht moet je zien (video)

Oorlog in de kickboksring! Dit gevecht moet je zien (video)

Mohamed Touchassie en Robin Ciric vochten een echte oorlog uit vorig weekend tijdens Enfusion 109 in Groningen

Live LFL 5 MMA kijken vandaag

Live MMA vechten kijken vandaag! Koop hier je online ticket

Wil je vandaag lekker vanuit je luie stoel MMA-vechten kijken

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page