Kwaad bloed! Rico gaat Jamal's onsportieve gedrag afstraffen (video)
Home / Nieuws / KICKBOKS & MUAY THAI NIEUWS / Kwaad bloed! Rico gaat Jamal’s onsportieve gedrag afstraffen (video)

Kwaad bloed! Rico gaat Jamal’s onsportieve gedrag afstraffen (video)

Rico Verhoeven zal naar gisteren bekend werd voor de derde keer de ring in gaan tegen Jamal Ben Saddik. Dit gevecht waar de fans al lang op hoopte komt tot stand doordat Alistair Overeem afzegde vanwege een blessure.

Glory weet de fans toch weer gerust te stellen en zet Verhoeven tegenover aartsvijand Ben Saddik. Het kwade bloed tussen beide is geen geheim en het ‘spuug incident’ tijdens de staredown tussen de twee zit de Glory kampioen nog steeds niet lekker.

Nooit vergeten

De vechtsport organisatie pakte het slim aan door Verhoeven in het tv-programma van Johnny de Mol, HLF8, via een opgenomen filmpje nog even te promoten. In een inbraak momentje tijdens de uitzend liet Verhoeven nog even los wat hem dwarszit. Bekijk onderstaand de aflevering van HLF8 met Verhoeven.

,,Vers van de pers , nieuwe tegenstander”, zei Verhoeven. Jamal was op zoek naar een wedstrijd die nut heeft, en dat is deze natuurlijk. Ik ben natuurlijk het onsportieve gedrag van deze man niet vergeten. Voor en tijdens de wedstrijd. Dat hebben we afgestraft en dat zullen we nu weer doen. Ik ben er klaar voor en heb er zin in”

Toch zeggen insiders dat Verhoeven een andere Ben Saddik tegenover zich zal krijgen dan hij wellicht verwacht. De topatleet traint inmiddels bij Mike Passenier die jarenlang de mentor van Badr Hari was. 23 oktober zal blijken of Verhoeven de koning van het kickboksen blijft of dat Ben Saddik hem opvolgt.

Bekijk ook

Mikey Garcia ten onder tegen Underdog Sandor Martin

Sandor Martin deed afgelopen nacht wat veel boksfans niet hadden voorwacht.

In 5 sec ‘KO’! Vechter met TURBO stoot omver gemept (video)

Vagab Vagabov is een naam om niet te vergeten.

UFC-Ster McGregor breekt neus bekende DJ! ‘Levensgevaarlijk’

Het ging goed fout

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page