GLORY kickbokser woest om 'vies trucje' Kung Fu meester (video) Nieuws
Nieuws

GLORY kickbokser woest om 'vies trucje' Kung Fu meester (video)

GLORY kickbokser woest om 'vies trucje' Kung Fu meester (video)

Na drie keer omver te zijn geslagen, sloeg een kungfu "meester" terug naar zijn kickboksende tegenstander.

Wu Liang, die de traditionele krijgskunst van Xingyi beoefent (of Xing Yi Quan), daagde Zhang Wensheng, die vecht voor GLORY Kickboxing, vorige maand uit voor een wedstrijd in een sportschool in Shenzhen, China.

Na het ontvangen van een schop tegen het hoofd, staat Wu alleen op om nog een keer te vallen, deze keer met een rechterhand. Wu valt voor de tweede keer na het ontvangen van een stoot. De Xingyi-vechter staat nog een keer op, maar het duurde niet lang of Zhang bracht hem met een uppercut terug naar de grond.

Achterbakse vent

Een andere vechter, die optrad als de scheidsrechter, gaf beide aan om de hand te schudden om Zhang als de winnaar te verklaren. Echter, in een beschamend moment van verlies transformeert Wu als iemand die rechtstreeks uit de WWE komt door Zhang met zijn vinger in het oog te prikken.

Zhang , die duidelijk woedend was over de achterbakse actie, probeert wraak te nemen, maar loopt uiteindelijk weg en laat de verliezer achter in de ring.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws