Krijgt Badr na verlies tegen Adegbuyi alsnog een kans op de GLORY wereldtitel (video)
Home / Nieuws / KICKBOKS & MUAY THAI NIEUWS / Krijgt Badr na verlies tegen Adegbuyi alsnog een kans op de GLORY wereldtitel (video)

Krijgt Badr na verlies tegen Adegbuyi alsnog een kans op de GLORY wereldtitel (video)

Krijgt Badr na verlies tegen Adegbuyi alsnog een kans op de GLORY wereldtitel

Badr Hari maakte een uitglijer tijdens zijn rentree gisteravond tegen de Roemeen Benjamin Adegbuyi. Het was op een paar dagen na, een jaar gelden dat Badr voor het laatst in de ring stond.

Die partij tegen Rico Verhoeven voor de GLORY zwaargewicht wereldtitel liep voor Badr niet goed af. Hij moest wegens een zware enkelblessure opgeven en de felbegeerde titel ging aan zijn neus voorbij. Al een keer eerder verloor Badr van Verhoeven toen hij moest opgeven vanwege een armblessure.

Tekort gekomen

Alle hoop was gevestigd op de wedstrijd tegen Benjamin Adegbuyi in een leeg Ahoy. Maar kwam tot grote verrassing van de fans Badr niet uit de verf. Badr had de kans in de 2e ronde Adegbuyi uit te schakelen echter kwam de bel tussenbeide. Adegbuyi was flink aangeslagen maar herstelde zich. Wat leidde tot een knock-out verlies in de derde ronde voor Badr.

Die knock-out zo had Badr beloofd, zou van hem komen en wel in de eerste ronde. Helaas kon de Amsterdammer zijn belofte niet waarmaken. Dit was de vierde wedstrijd die Badr vocht voor GLORY. Een optel som leert dat het zijn derde verliespartij betreft en een ‘no-contest’ tegen Hesdy Gerges. De vraag rest of GLORY de ‘Golden Boy’ nog een kans zal geven op een wereldtitel gevecht tegen Rico Verhoeven of Jamal Ben Saddik.

Wie tegen wie

Verhoeven en Ben Saddik staan op 30 januari tegenover elkaar in strijd om de wereldtitel. Adegbuyi werd gevraagd of hij wellicht tegen zijn trainingsmaat Rico voor de titel wilde vechten. De Roemeen kwam amper uit zijn woorden, doordat trainer coach Dennis Krauweel flink uit zijn slof schoot tegen de vraagsteller. Krauweel heeft zowel Verhoeven als Adegbuyi onder zich. In niet mis te verstande woorden liet Krauweel blijken niet echt gecharmeerd te zijn van de vraag.

Adegbuyi is de derde in lijn voor een titelkans. Logischerwijs zou de Roemeen dus een uitdager kunnen zijn. Voor nu lijkt het er op dat Badr eerst zijn wonden zal likken. Uiteindelijk zal GLORY uitmaken maken wie tegen wie en waar. Of zal de organisatie eerst beslissen tot een Badr vs Benny twee.

Bekijk ook

UFC vechtbaas Dana White bevestigt terugkeer naar Fight Island Abu Dhabi

Iets meer dan zeven maanden na het laatste Fight Island-evenement keert de Octagon binnenkort terug naar het eiland.

Yoel Romero ziet $ 27 miljoen aan zijn neus voorbij gaan

Yoel Romero's financiële meevaller als gevolg van een rechtszaak tegen Goldstar Performance Products kreeg vandaag een nare wending.

Vannacht vecht SEX Cindy, maar overleeft zij de strijd?

Cindy Dandois, staat bekend als dement sexy vechter van België en vannacht staat zij tegenover killer Kayla Harrison

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page