Koste jurybeslissing Nordine Mahieddine de winst bij GLORY vierman toernooi? Kickboks & Muay Thai Nieuws
Kickboks & Muay Thai Nieuws

Koste jurybeslissing Nordine Mahieddine de winst bij GLORY vierman toernooi?

Koste jurybeslissing Nordine Mahieddine de winst bij GLORY vierman toernooi?
Koste jurybeslissing Nordine Mahieddine de winst bij GLORY vierman toernooi?

Nordine Mahieddine had zich de uitslag van het GLORY vierman toernooi vast anders voorgesteld. Na eerst een zware partij tegen Antonio Plazibat te hebben uitgevochten. Verloor hij de finale van GLORY debutant Levi Rigters.

Het GLORY vierman toernooi zorgde voor flink wat spektakel. De fans zagen vier zwaargewichten vechten om de winst in een leeg Ahoy. Nordine Mahieddine stond geboekt tegen Antonio Plazibat, een teamgenoot van Badr Hari.

Het gevecht met Plazibat bleek een uitputtende strijd. En werd zelfs na drie rondes verleng met een extra ronde. Mahieddine had duidelijk voordeel behaald in de eerste drie ronden. De teleurstelling was dan ook van zijn gezicht af te lezen dat hij nog een ronde moest vechten.

wie zit er in godsnaam in de jury

En juist deze extra ronde doet bij een aantal prominenten de haren in de nek omhoog staan. ,,Ik weet niet wie in de jury zit bij GLORY. Maar na 3 ronden won Nordine duidelijk de wedstrijd", aldus toptrainer Henri Hooft.

Wellicht dat de extra ronde Mahieddine zo uitputte en beschadigde dat hij in de finale het nakijken had tegen Rigters. Alhoewel Rigters liet zien bedachtzaam te vechten en toe te kunnen slaan op het juiste moment.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws