KOK Fight Kickboxing: 'Georgina Van Der Linden vs Jessika Marazzi' Kickboks & Muay Thai Nieuws
Kickboks & Muay Thai Nieuws

KOK Fight Kickboxing: 'Georgina Van Der Linden vs Jessika Marazzi'

KOK Fight Kickboxing: 'Georgina Van Der Linden vs Jessika Marazzi'
KOK Fight Kickboxing: 'Georgina Van Der Linden vs Jessika Marazzi'

'Fightersheart Presents KOK' presenteert een knaller van een partij voor haar aankomend debuut in Nederland. Georgina Van Der Linden zal Jessika Marazzi treffen in wat gezien kan worden als een strijd tussen twee wereldkampioenen.

Het "King of Kings World Championship" voor de dames staat op het spel, waarbij meervoudig Wereldkampioen Georgina Van Der Linden (17 jaar!) het zal opnemen tegen de Zwitserse Jessika Marazzi, die eveneens meervoudig Wereldkampioen is.

Georgina en Jessika zijn zeer geroutineerd en zullen beide proberen de begeerde KOK-titel mee naar huis te nemen. Wie er uiteindelijk de titel mee naar huis neemt, kun je op 30 Maart 2019 zien in Sporthal Valkenhuizen in Arnhem!

Nederlanders

Het zal voor het eerst zijn dat KOK Fight naar Nederland komt volgend jaar. Gisteren werd de eerste deelnemer aangekondigd in de vorm van wereldkampioen Vlad Tuinov. Er vechten in het buitenland veel Nederlandse kickboksers bij KOK of deze in Nederland ook te zien zullen zijn zal de aankomende periode bekend worden.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws