Home / Nieuws / KICKBOKS & MUAY THAI NIEUWS / KOK Fight Kickboxing: ‘Georgina Van Der Linden vs Jessika Marazzi’

KOK Fight Kickboxing: ‘Georgina Van Der Linden vs Jessika Marazzi’

Interview Kickboks en Muay Thai super talent Georgina van der Linden

‘Fightersheart Presents KOK’ presenteert een knaller van een partij voor haar aankomend debuut in Nederland. Georgina Van Der Linden zal Jessika Marazzi treffen in wat gezien kan worden als een strijd tussen twee wereldkampioenen.

Het “King of Kings World Championship” voor de dames staat op het spel, waarbij meervoudig Wereldkampioen Georgina Van Der Linden (17 jaar!) het zal opnemen tegen de Zwitserse Jessika Marazzi, die eveneens meervoudig Wereldkampioen is.

Georgina en Jessika zijn zeer geroutineerd en zullen beide proberen de begeerde KOK-titel mee naar huis te nemen. Wie er uiteindelijk de titel mee naar huis neemt, kun je op 30 Maart 2019 zien in Sporthal Valkenhuizen in Arnhem!

Nederlanders

Het zal voor het eerst zijn dat KOK Fight naar Nederland komt volgend jaar. Gisteren werd de eerste deelnemer aangekondigd in de vorm van wereldkampioen Vlad Tuinov. Er vechten in het buitenland veel Nederlandse kickboksers bij KOK of deze in Nederland ook te zien zullen zijn zal de aankomende periode bekend worden.

Bekijk ook

ONE FC Kickboksen: Tarik Khbabez treft Anderson Silva

De Marokkaans-Nederlandse zwaargewicht kickbokser Tarik Khbabez zal op 15 juni in Shanghai de ring in gaan.

ONE FC Wereldkampioen kickboksen Regian Eersel terug in Nederland

Regian Eersel zette een top prestatie neer in Singapore vrijdag 17 mei, door kickboks legende Nieky Holzken te verslaan.

GLORY 66 Parijs: Mohammed Jaraya vs Stoyan Koprivlenski

Op 22 juni 2019 staat GLORY 66 Parijs gepland, over de fightcard is nog niet veel bekend.

REGIO NIEUWS UITGELICHT