Knuffel kickboks wedstrijd Smolik vs Abdallah zwaar onder vuur (video) Nieuws
Nieuws

Knuffel kickboks wedstrijd Smolik vs Abdallah zwaar onder vuur (video)

Knuffel kickboks wedstrijd Smolik vs Abdallah zwaar onder vuur (video)

De jarenlange bloedvete tussen de Duitse Michael Smolik tegen landgenoot Mohamed Abdallah krijgt veel kritiek.

Tijdens GLORY 69 in Dusseldorf zou de rekening tussen Smolik en Abdallah vereffend worden, het Duitse publiek zat op het puntje van zijn stoel want er zou wel eens bloed kunnen gaan vloeien, maar niets van dat.

Smolik die zijn debuut maakte bij GLORY stormde als een orkaan op Abdallah af, deze werd daar mee van zijn stuk gebracht en ging direct over in een clinch, iets wat de hele wedstrijd leek te duren. Als snel werd het duidelijk dat dit de teneur van het gevecht zou worden.

Het is kickboksen geen worstelen

De scheidsrechter moest meerdere malen ingrijpen en waarschuwde herhaaldelijk beide vechters niet telkens in elkaars armen te hangen. "Heren het is kickboksen geen worstelwedstrijd," was dan ook te horen door de microfoon die boven de ring hing.

De overige gevechten van de avond zaten vol met actie zoals verwacht van een top kickboks organisatie als GLORY. Marat Grigorian verdedigde met succes zijn titel tegen Tyjani Beztati in een ware sloop partij, het publiek zag ook een Luis Tavares winnen van een Michael Duut in een ware veldslag. Smolik vs Abdallah deed daar niets aan af.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws