Knock-out: Marat Grigorian toont superioriteit met verslaan Ivan Kondratev
Home / Nieuws / KICKBOKS & MUAY THAI NIEUWS / Knock-out: Marat Grigorian toont superioriteit met verslaan Ivan Kondratev

Knock-out: Marat Grigorian toont superioriteit met verslaan Ivan Kondratev

Knock-out: Marat Grigorian toont superioriteit met verslaan Ivan Kondratev

Marat Grigorian zet zijn zegereeks voort, echter niet bij GLORY Kickboxing maar bij zijn nieuwe werkgever ONE Championship. Vandaag versloeg hij in Singapore de Rus Ivan Kondratev.

Voor Marat Grigorian was het zijn eerste wedstrijd onder de vlag van ONE Championship. De topvechter die bij GLORY Kickboxing grote successen boekte en kampioen werd. Liet zien dat de overstap naar ONE en de tussenpauze door de coronapandemie hem niet hebben gehinderd.

Het gevecht tussen Grigorian en Kondratev schoof op naar de headliner van het Big Bang event in Singapore. Aanvankelijk zou de Nederlands-Turkse Murat Aygun deze verzorgen in een titelgevecht tegen Roman Kryklia. Dit ging niet door vanwege een corona besmetting in het team van Kryklia.

Knallen

Grigorian trof een stevige tegenstander in Kondratev. De eerste ronde was een wennen rondje voor beide vechters. Combi’s uitwisselen waar Grigorian zelf een knockdown tegen kreeg net voordat de bel luidde.

De tweede ronde ging Kondratev vol zelf vertrouwen in. Hij had tenslotte Grigorian neergehaald. Toch bleef Grigorian overeind en sloeg de Rus knock-out via een leverstoot. En subliem debuut voor de voormalige GLORY kickboxing wereldkampioen.

Bekijk ook

10 seconden! Overeem: ‘Snel einde Verhoeven gevecht’ (video)

Alistair Overeem en Rico Verhoeven kwamen vanavond voor het eerst oog in oog te staan.

UFC’er deelt heftige video! ‘En dat 4 ronden lang’

Op Instagram toont de harde knokker gisteren een video

Beruchte trainingsmaat McGregor opgepakt door de politie

Dit is al het zoveelste incident waar de vechter bij betrokken is...

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page