✝️ Kickbokser (25) dood na trap tegen het hoofd, hoofdbeschermer faalt Nieuws
Nieuws

✝️ Kickbokser (25) dood na trap tegen het hoofd, hoofdbeschermer faalt

✝️ Kickbokser (25) dood na trap tegen het hoofd, hoofdbeschermer faalt

Joel Cahuasqui, uit een jonge kickboks kampioen uit Ecuador is gestorven na een trap tegen zijn hoofd in een wedstrijd op 1 april. De trap koste de jonge atleet het leven terwijl hij een hoofdbeschermer droeg.

De media in Ecuador melde de dood van Joel Cahuasqui, als gevolg van een trap tegen zijn hoofd. De jonge kickbokser die in coma raakte nog liggende in de ring, werd gisteren losgekoppeld van het beademing apparaat welke hem in leven hield.

Geen hulp aanwezig

Sportjournalist Alberto Astudillo meldde dat de atleet een hersenstambloeding had opgelopen in een wedstrijd tijdens het KickBoxing National Selective and Pacific Cup Championship. De trap van zijn tegenstander was zo krachtig dat de hoofdbeschermer die hij gebruikte geen nut had.

De knock-out verbaasde de toeschouwers van het sportevenement, die om hulp vroegen, maar er was geen ambulancepersoneel nog ringarts in de buurt. De atleet werd later naar een ziekenhuis gebracht. Waar hij uiteindelijk stierf op 1 april.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws