? |KIJK VANDAAG LIVE: WKTF MMA & Kickboks toernooi (GRATIS) Nieuws
Nieuws

? |KIJK VANDAAG LIVE: WKTF MMA & Kickboks toernooi (GRATIS)

? |KIJK VANDAAG LIVE: WKTF MMA & Kickboks toernooi (GRATIS)

Vandaag zaterdag 11 april kun je gratis en voor niets live kijken naar het WKTF MMA & Kickboks toernooi in Minsk, Rusland.

Op 11 april vindt in Wit-Rusland onder auspiciën van de Internationale Federatie van Mixed Martial Arts "World Total Kombat Federation" een kickbokstoernooi en MMA "WTKF GRAND PRIX" plaats en start om 18:00 uur Nederlandse tijd.

In het toernooi zijn er teams van vijf vechters. Het event zal bestaan ​​uit vijf professionele gevechten, in vijf willekeurige professionele categorieën, in onderling overleg tussen de teams.

WKTF MMA & Kickboks Team coaches:

Alexander Ustinov is een Russische professionele bokser, een meester in sport in boksen en kickboksen, een medaillewinnaar en winnaar van diverse wereld en Europese zwaargewichtkampioenschappen.

Petr Romankevich, winnaar van het WK kickboksen, kampioen van Wit-Rusland in Muay Thai. Vanwege de situatie met het cornonavirus is besloten het toernooi zonder toeschouwers te houden in de club "Fight House" (Minsk). Kijk via deze pagina of Youtube.

WKTF MMA & Kickboks Vecht Teams:

Shmargun Sergey - Danila Kvach
Drobenec Maxim - Shamil Dzhamkhatov
Misko Pavel - Kuts Kirill
Ermolenko Daniil - Kazachenko Alexander
Vadim Litvin - Sergey Chmel

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws