🎥 | KIJK LIVE: K-1 kickbokslegende Branko Cikatić tribute toernooi – Vechtsport Info
Home / Nieuws / KICKBOKS & MUAY THAI NIEUWS / 🎥 | KIJK LIVE: K-1 kickbokslegende Branko Cikatić tribute toernooi

🎥 | KIJK LIVE: K-1 kickbokslegende Branko Cikatić tribute toernooi

22 maart dit jaar overleed kickbokslegende Branco Cikatic, op 17 mei wordt er in Japan een herdenkingsshow georganiseerd.

De show zal geheel gratis te zien zijn via Youtube. Keer op 17 mei om 12:00 uur terug naar deze pagina en kijk gratis de groots opgezette herdenkingsshow voor Branko Cikatić. Zet de datum en tijd in je agenda.

Branko Cikatić was een Kroatische zwaargewicht kickbokser, de eerste in Kroatië geboren vechter die internationaal succes behaalde. Hij was de eerste K-1 World Grand Prix-kampioen. Het toernooi werd op 30 april 1993 in Japan gehouden.

Vrienden tot de dood

Cikatić trainde in het verleden onder de Nederlandse kickboks pionier Thom Harinck van Chakuriki Gym in Amsterdam, de twee bleven goede vrienden tot de dood van de de kickbokser.

Op de herdenkingsshow voor Branko Cikatic op 17 mei in Japan worden wedstrijden kickboksen, mma, pro-worstelen en worstelen gehouden. Namen als Shinya Aoki, Hiromi Amada, Yosuke Nishijima, Yoshiaki Fujiwara zullen erbij betrokken zijn.

Bekijk ook

‘Ik zal zegevieren’: Anthony Joshua waarschuwt Tyson Fury

Anthony Joshua heeft zijn landgenoot verteld dathij zich nergens kan verstoppen

McGregor’s manager gaat los op Poirier: ‘Wat een laffe zet’

De woordenstrijd tussen Dustin Poirier en Conor McGregor over donatie geld heeft zich uitgebreid tot de manager van McGregor

Demonische Worstelaar Jaagt World Champion de stuipen op het lijf

Hij was 'gebrand' op revanche en dat zou hij krijgen

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page