? | KIJK LIVE: K-1 kickbokslegende Branko Cikatić tribute toernooi Nieuws
Nieuws

? | KIJK LIVE: K-1 kickbokslegende Branko Cikatić tribute toernooi

? | KIJK LIVE: K-1 kickbokslegende Branko Cikatić tribute toernooi

22 maart dit jaar overleed kickbokslegende Branco Cikatic, op 17 mei wordt er in Japan een herdenkingsshow georganiseerd.

De show zal geheel gratis te zien zijn via Youtube. Keer op 17 mei om 12:00 uur terug naar deze pagina en kijk gratis de groots opgezette herdenkingsshow voor Branko Cikatić. Zet de datum en tijd in je agenda.

Branko Cikatić was een Kroatische zwaargewicht kickbokser, de eerste in Kroatië geboren vechter die internationaal succes behaalde. Hij was de eerste K-1 World Grand Prix-kampioen. Het toernooi werd op 30 april 1993 in Japan gehouden.

Vrienden tot de dood

Cikatić trainde in het verleden onder de Nederlandse kickboks pionier Thom Harinck van Chakuriki Gym in Amsterdam, de twee bleven goede vrienden tot de dood van de de kickbokser.

Op de herdenkingsshow voor Branko Cikatic op 17 mei in Japan worden wedstrijden kickboksen, mma, pro-worstelen en worstelen gehouden. Namen als Shinya Aoki, Hiromi Amada, Yosuke Nishijima, Yoshiaki Fujiwara zullen erbij betrokken zijn.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws