KIJK: Enfusion Kickboksen Abu Dhabi vrijdag op TV – Vechtsport Info
Home / Nieuws / KICKBOKS & MUAY THAI NIEUWS / KIJK: Enfusion Kickboksen Abu Dhabi vrijdag op TV

KIJK: Enfusion Kickboksen Abu Dhabi vrijdag op TV

KIJK: Enfusion Kickboksen Abu Dhabi vrijdag op TV

In Abu Dhabi vindt vrijdag het Enfusion Gala plaats, met een groot aantal kickboks wedstrijden op het programma.

De wegingen vonden donderdag al plaats voor het event van vrijdag in Abu Dhabi. Het evenement wordt gekenmerkt door de confrontatie tussen twee kampioenen, Enfusion 70kg wereldkampioen Jonay Risco en 72,5kg kampioen Tayfun “Turkish Turbine” Ozcan.

Dit is niet de eerste keer dat Risco en Ozcan elkaar treffen, er wordt dan ook verwacht dat het een stevige knokpartij wordt in de ring. Ook staat er een heus zwaargewicht toernooi op de rol, waar vier kickboksers de strijd met elkaar aan zullen gaan.

Kijk mee

Enfusion-wereldkampioen zwaargewicht Levi Rigters staat tegenover de Griekse Giannis Stoforidis, winnaar van het kwalificatietoernooi Enfusion 84 in Darmstadt, Duitsland. Martin “Paco” Pacas uit Slowakije staat tegenover de Servische knock-out koning Rade Opacic.

De winnaars zullen elkaar ontmoeten voor de toernooititel en een geldprijs. Opacic won de kwalificatie op het Enfusion-evenement in Belgrado met twee grote KO’s. Rigters en Stoforidis kwalificeerden zich al eerder.

Ook online

Het evenement begint om 14.00 uur Nederlandse tijd, maar is op VICELAND terug te zien vanaf 20:30 uur in de avond. Ook wordt het evenement wordt live uitgezonden op de Enfusion Live-website (pay-per-view).

Bekijk ook

‘Motherf*cker’: Autodief GEMEPT door UFC’er Derrick Lewis

De vechter moest in actie komen om te voorkomen dat een man in zijn auto in zou breken.

Spoedje: Fury vs. Wilder 3 op 24 juli in Las Vegas

Bob Arum, bokspromotor zegt dat Top Rank het Allegiant Stadium in Las Vegas heeft gereserveerd voor een derde Fury versus Wilder clash

Glory kampioen Alex Pereira geeft wereldtitel op

Alex Pereira en Artem Vakhitov zullen op 17 juli een herkansing met elkaar aangaan

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page