Home / Nieuws / KICKBOKS & MUAY THAI NIEUWS / 🎥 | KIJK EN LEER: De unieke kickboks stijl van Ramon Dekkers

🎥 | KIJK EN LEER: De unieke kickboks stijl van Ramon Dekkers

Ramon Dekkers was in zijn eigen tijd een legende. Dekkers stond bekend als de Mike Tyson van het kickboksen.

Dekkers domineerde de tegenstander met zijn non-stop druk en krachtige combinaties, waarmee hij meerdere kampioenstitels behaalde in kickboksen en Muaythai. De prestaties van Dekkers in Muay Thai waren destijds ongehoord voor een westerling.

De invloed van Dekkers en hielp enorm om de stijl over de hele wereld populair te maken. Met zijn krachtige hoofd- en lichaam bewegingen, kantelende hoofdbeweging en meedogenloze agressie leek Dekkers op de Mike Tyson van kickboksen.

Kijk en leer

Alleen de tegenstander van Tyson hoefde zich nooit zorgen te maken dat hij zijn stoten opvolgde met roundhouse-trappen. Dekkers daarentegen maakte op subtiele wijze een einde aan zijn tegenstanders. Het blijft een feest om naar te kijken en een leercurve voor hen die echt willen leren kickboksen.

Zoals elke goede vechter blonk Dekkers uit in het sluiten van de afstand. met zijn tegenstanders. In 2013 overleed Dekkers onverwacht. Hij laat een Legacy achter die ongeëvenaard is als een van de beste vechters ter wereld.

Bekijk ook

GAME OVER: De bokser waar niemand meer tegen wil vechten

Jarrell Miller (L) na een gevecht met Mirko CroCop (R) De carrière van Jarrell Miller ...

ONE Championship tekent jong Muaythai supertalent

De grootste vechtsport organisatie in Azie heeft het vrouwelijk Muaytahi supertalent Ann ‘Supergirl’ Jaroonsak getekend. ...

🎥 DOOD VADER: President Kadyrov troost UFC Kampioen Khabib

De Tsjetsjeense leider Ramzan Kadyrov troostte UFC lichtgewicht kampioen Khabib Nurmagomedov, na de dood van ...