5 redenen waarom je Rico vs Badr 2 'niet' mag missen Nieuws
Nieuws

5 redenen waarom je Rico vs Badr 2 'niet' mag missen

5 redenen waarom je Rico vs Badr 2 'niet' mag missen
5 redenen waarom je Rico vs Badr 2 'niet' mag missen

21 december clashen de twee grote namen van het huidige kickboksen in het Gelredome te Arnhem, Rico Verhoeven en Badr Hari.

Het evenement Collision 2 evenement kenmerkt de verdedigende zwaargewicht kickbokskampioen tegen de K-1-legende. Het paar komt samen in een langverwachte rematch. Hier zijn vijf redenen waarom je Rico vs Badr 2 absoluut niet mag missen.

Reden 1 en 2, het gaat om Badr Hari en Rico Verhoeven, 3 het wordt een zwaargewicht gevecht van een ongekende magnitude, 4 het is een titelgevecht en 5, er wordt uiteindelijk beslist wie zich de GLORY wereldkampioen kickboksen van het decennium mag noemen.

Nog lang niet uitgeteld

Rico Verhoeven vertegenwoordigt een nieuwe generatie kickboksers. De 30-jarige kampioen is de afgelopen 4 jaar ongeslagen en scoorde overwinningen tegen alle top zwaargewichten van het nieuwe tijdperk. Rico Verhoeven versus Badr Hari is zonder twijfel een kickboks gevecht van wereldklasse.

In de kickboks-wereld is de Marokkaans-Nederlandse Badr Hari een man die geen introductie behoeft. De 34-jarige vechter is misschien wel de laatste actieve uit de hoogtijdagen van de originele K-1 in Japan. Badr had zijn ups en downs binnen en buiten de ring. Toch komt hij terug om te laten zien dat hij nog lang niet met pensioen gaat.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws