Kickbokswedstrijd Rico vs Badr Collision 2 wereldwijd te zien – Vechtsport Info
Home / Nieuws / KICKBOKS & MUAY THAI NIEUWS / Kickbokswedstrijd Rico vs Badr Collision 2 wereldwijd te zien

Kickbokswedstrijd Rico vs Badr Collision 2 wereldwijd te zien

Kickbokswedstrijd Rico vs Badr wereldwijd te zien

De langverwachte rematch tussen de twee zwaargewicht kickboksers Rico Verhoeven en Badr Hari vindt plaats op zaterdag 21 december in het GelreDome in Arnhem.

Niet alleen in Nederland is de kickboks clash van het decennium het gesprek van alle dag, ook wereldwijd is er aandacht voor Rico vs. Badr. Zo wordt het event uitgezonden op UFC FIGHT PASS®, ’s werelds toonaangevende digitale abonnementsservice voor vechtsporten. Ook is de international pers aanwezig op het event zelf, waaronder ANP Asia.

ZIE OOK >> Zo kijk je Rico vs Badr op tv en internet

Marshall Zelaznik, CEO van GLORY Kickboxing, zegt: “Deze rematch is het grootste gevecht in de geschiedenis van GLORY. Het is een legendarisch gevecht voor beide zwaargewichten, elk beweert de grootste kickbokser in de zwaargewichtgeschiedenis te zijn, maar er kan slechts één winnaar zijn op zaterdagavond.”

De beste ter wereld

Regerend wereldkampioen Verhoeven (55-10, 16 KO’s), won de wedstrijd op december 2017 tegen Hari door een tweede ronde blessure stop. De 30-jarige top atleet zette zijn claim als de grootste zwaargewicht in de geschiedenis bij, met nog eens vijf overwinningen na de partij tegen Badr.

Ondertussen is Badr, die een verbazingwekkende 92 knock-outs record heeft in 106 carrière-overwinningen en elke grote naam in het kickboksen heeft verslagen, volledig hersteld van de armblessure die hij opliep tijdens zijn eerste ontmoeting met Verhoeven. Hij voorspelt een knock-out voor de recordbrekende menigte aankomend weekend.

Bekijk ook

MMA-vechter (43) overlijdt na corona vaccinatie?

Bekend vechter en Kickboxing/MMA coach had geen gezondheidsproblemen

BREAKING: Isis Verbeek in Bare Knuckle MMA-gevecht tegen Kahaunaele

Isis Verbeek gaat blote vuist MMA-vechten

7 Weken: Weidman traint weer na gruwelijke beenbreuk

Chris Weidman is teruggekeerd naar de sportschool, zeven weken na zijn gruwelijke beenbreuk.

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page