Kickbokswedstrijd Badr vs Benny toch op originele locatie – Vechtsport Info
Home / Nieuws / KICKBOKS & MUAY THAI NIEUWS / Kickbokswedstrijd Badr vs Benny toch op originele locatie

Kickbokswedstrijd Badr vs Benny toch op originele locatie

Kickbokswedstrijd Badr vs Benny vindt plaats op top locatie

Het ziet er naar uit dat het gevecht van Badr Hari tegen Benny Adegbuyi in Ahoy, Rotterdam plaats zal vinden. Zo melden bronnen onze redactie.

Recentelijk werd aangekondigd dat de partij tussen Badr en Adegbuyi gepland staat voor 7 november. Vrijdag maakten wij bekend dat de vechtsport bond WAKO welke onder de overkoepelde VON – Vechtsport Organisatie Nederland valt het event een licentie af zal geven. Hiermee neemt de WAKO het stokje over van de ISKA.

Dit is goed nieuws voor de kickboks fans, want een licentie houdt in dat het GLORY Kickboxing event doorgaan kan hebben. In het pers bericht van GLORY was te lezen dat het GLORY 76 event vanwege COVID-19 helaas niet toegankelijk is voor publiek. Wel zal het event via en nog niet bekend gemaakte uitzendpartner te zien zijn. Of die gratis of betaald via Pay Per View zal zijn is niet duidelijk.

De ideale locatie

De twee eerder geplande events van 2 en 3 oktober in Hangaar2 in Katwijk aan Zee zijn met de nieuwe datum van 7 november komen te vervallen. Ook deze zouden zonder publiek zijn. Bronnen melden dat GLORY 76: Badr vs Benny plaats zal vinden in Ahoy, dit was oorspronkelijk de locatie waar eerder dit jaar het event gepland was.

Een kijkje op de agenda van Ahoy leert dat de datum van 7 november nog niet is ingevuld. Wat inhoudt dat GLORY deze zou kunnen innemen. Momenteel is het dan ook nog een gerucht. CEO van GLORY Scott Rudmann melde ons recentelijk nog dat er gezocht werd naar een locatie om het event in te houden, maar dat dit niet eenvoudig was.

Bekijk ook

BREAKING: Holyfield (58) maakt rentree tegen laatste tegenstander van Mike Tyson

Aanvankelijk zou Holyfield volgende maand tegen Mike Tyson vechten

Topvechter Silva over dood DMX: ‘ik ben er kapot van’

Anderson Silva, de UFC-legende raakte in de war na de dood van zijn vriend DMX

Viking scheids laat vechter vliegen door de UFC-kooi

Terwijl De Castro al buiten westen lag op het canvas en Danho leek de zaak verder af te willen maken

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page