Kickbokswedstrijd Badr vs Benny toch op originele locatie Kickboks & Muay Thai Nieuws
Kickboks & Muay Thai Nieuws

Kickbokswedstrijd Badr vs Benny toch op originele locatie

Kickbokswedstrijd Badr vs Benny toch op originele locatie
Kickbokswedstrijd Badr vs Benny toch op originele locatie

Het ziet er naar uit dat het gevecht van Badr Hari tegen Benny Adegbuyi in Ahoy, Rotterdam plaats zal vinden. Zo melden bronnen onze redactie.

Recentelijk werd aangekondigd dat de partij tussen Badr en Adegbuyi gepland staat voor 7 november. Vrijdag maakten wij bekend dat de vechtsport bond WAKO welke onder de overkoepelde VON - Vechtsport Organisatie Nederland valt het event een licentie af zal geven. Hiermee neemt de WAKO het stokje over van de ISKA.

Dit is goed nieuws voor de kickboks fans, want een licentie houdt in dat het GLORY Kickboxing event doorgaan kan hebben. In het pers bericht van GLORY was te lezen dat het GLORY 76 event vanwege COVID-19 helaas niet toegankelijk is voor publiek. Wel zal het event via en nog niet bekend gemaakte uitzendpartner te zien zijn. Of die gratis of betaald via Pay Per View zal zijn is niet duidelijk.

De ideale locatie

De twee eerder geplande events van 2 en 3 oktober in Hangaar2 in Katwijk aan Zee zijn met de nieuwe datum van 7 november komen te vervallen. Ook deze zouden zonder publiek zijn. Bronnen melden dat GLORY 76: Badr vs Benny plaats zal vinden in Ahoy, dit was oorspronkelijk de locatie waar eerder dit jaar het event gepland was.

Een kijkje op de agenda van Ahoy leert dat de datum van 7 november nog niet is ingevuld. Wat inhoudt dat GLORY deze zou kunnen innemen. Momenteel is het dan ook nog een gerucht. CEO van GLORY Scott Rudmann melde ons recentelijk nog dat er gezocht werd naar een locatie om het event in te houden, maar dat dit niet eenvoudig was.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws