Kickbokswedstrijd Badr vs Benny toch op originele locatie
Home / Nieuws / KICKBOKS & MUAY THAI NIEUWS / Kickbokswedstrijd Badr vs Benny toch op originele locatie

Kickbokswedstrijd Badr vs Benny toch op originele locatie

Kickbokswedstrijd Badr vs Benny vindt plaats op top locatie

Het ziet er naar uit dat het gevecht van Badr Hari tegen Benny Adegbuyi in Ahoy, Rotterdam plaats zal vinden. Zo melden bronnen onze redactie.

Recentelijk werd aangekondigd dat de partij tussen Badr en Adegbuyi gepland staat voor 7 november. Vrijdag maakten wij bekend dat de vechtsport bond WAKO welke onder de overkoepelde VON – Vechtsport Organisatie Nederland valt het event een licentie af zal geven. Hiermee neemt de WAKO het stokje over van de ISKA.

Dit is goed nieuws voor de kickboks fans, want een licentie houdt in dat het GLORY Kickboxing event doorgaan kan hebben. In het pers bericht van GLORY was te lezen dat het GLORY 76 event vanwege COVID-19 helaas niet toegankelijk is voor publiek. Wel zal het event via en nog niet bekend gemaakte uitzendpartner te zien zijn. Of die gratis of betaald via Pay Per View zal zijn is niet duidelijk.

De ideale locatie

De twee eerder geplande events van 2 en 3 oktober in Hangaar2 in Katwijk aan Zee zijn met de nieuwe datum van 7 november komen te vervallen. Ook deze zouden zonder publiek zijn. Bronnen melden dat GLORY 76: Badr vs Benny plaats zal vinden in Ahoy, dit was oorspronkelijk de locatie waar eerder dit jaar het event gepland was.

Een kijkje op de agenda van Ahoy leert dat de datum van 7 november nog niet is ingevuld. Wat inhoudt dat GLORY deze zou kunnen innemen. Momenteel is het dan ook nog een gerucht. CEO van GLORY Scott Rudmann melde ons recentelijk nog dat er gezocht werd naar een locatie om het event in te houden, maar dat dit niet eenvoudig was.

Bekijk ook

UFC-ster McGregor ontduikt dopingtests! 'Wat is er aan de hand?'

McGregor ontloopt dopingtests als enige UFC-vechter! ‘Hoe kan dat?’

Er zijn veel speculaties over het niet testen van McGregor

'Half dood in de ring!' Horror knock-out kickbokser

‘Half dood in de ring!’ Horror knock-out kickbokser (video)

Het publiek in de zaal was doodstil ...

Joe Joyce slaat Joseph Parker knock-out

Joe Joyce verslaat Joseph Parker met verbluffende ‘KO’! Daagt Usyk uit 🎥

De Britse Joyce scoorde een verbluffende KO-overwinning op Joseph Parker.

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page