Kickbokstalent Amira Tahri sluit sponsor deal met Nike Nieuws
Nieuws

Kickbokstalent Amira Tahri sluit sponsor deal met Nike

Kickbokstalent Amira Tahri sluit sponsor deal met Nike
Kickbokstalent Amira Tahri sluit sponsor deal met Nike

Ze is nog nog jong maar al een heel begrip in kickboks land, Amira Tahri.

Vandaag maakte het jonge kickboks talent bekend dat zij als eerste kickbokser ter een sponsor deal heeft met het Amerikaanse wereldberoemde sportmerk.

"Ik heb hier nooit over durven dromen. Ik ben er trots op om mijn samenwerking met Nike aan te kondigen. Ik ben de eerste persoon in de kickbokswereld met een Nike-contract. Hoe cool is dat?" zegt een blije Amira op Facebook.

Veel dank

"Ik wil Nike bedanken voor het geven van deze kans en kijk uit naar de komende jaren. Ook een grote shout-out voor mijn volgers en supporters. En als laatste maar zeker niet de minste een miljoen bedankjes voor mijn ouders, trainer en mijn management voor hun onvoorwaardelijke steun. "

Het jonge talent gooit over de hele wereld hoge ogen, helaas is er ook veel jaloezie en vooral op social media wordt Amira vaak bekritiseerd. Een ding is zeker er ligt een goede sport toekomst in het verschiet voor Amira.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws