Kickbokslegende Jérôme Le Banner in mega gevecht Rusland Nieuws
Nieuws

Kickbokslegende Jérôme Le Banner in mega gevecht Rusland

Kickbokslegende Jérôme Le Banner in mega gevecht Rusland
Kickbokslegende Jérôme Le Banner in mega gevecht Rusland

Jérôme Le Banner is vooral bekend voor zijn deelname aan de K-1 kickboks toernooien van weleer, tekende recentelijk voor een zwaar gevecht in Rusland.

Op 15 december aanstaande zal Le Banner aantreden tegen de Russische vechter Vyacheslav Datsik tijdens een Tatneft kickboks toernooi. Tatneft staat bekend om zijn win of verlies regels, zo telt alleen een knock-out. Le Banner die bij verschillende organisaties vocht na de K-1 denkt voorlopig dus niet aan pensioen.

Groot record

Le Banner stond ook bij het welbekende GLORY Kickboxing in de ring waar Rico Verhoeven de regerend wereldkampioen is. De Fransman vocht voor het laatst in juli van dit jaar tijdens HEAT 45 waar hij de Koreaan Jun Soo Lim versloeg.

Op vijfjarige leeftijd startte hij met judo, anno 2005 had hij meerdere internationale kampioenschappen op zijn naam staan. Le Banner vocht tot op heden 92 partijen. Hij won er 74 waarvan 59 op knock-out. Hij verloor 16 keer en zal nu dus in Rusland pogen zijn record uit te breiden met nog een winst.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws