KICKBOKSLEGENDE BADR HARI MAAKT STATEMENT: 'Trouw is alles' Kickboks & Muay Thai Nieuws
Kickboks & Muay Thai Nieuws

KICKBOKSLEGENDE BADR HARI MAAKT STATEMENT: 'Trouw is alles'

KICKBOKSLEGENDE BADR HARI MAAKT STATEMENT: 'Trouw is alles'

Wie de vechter zoal op social media volgt kan zien dat hij zijn trainingen ook tijdens de corona lockdown bleef volhouden. Badr Hari is daar niet de enige in ook andere top kickboksers zoals Rico Verhoeven hielden zichzelf op peil.

Met een wedstrijd in aantocht, wellicht nog een keer tegen Verhoeven is Badr weer in de sportschool van toptrainer Mike Passenier te vinden. De twee zijn al jarenlang met elkaar verbonden. Ook al maakte Badr een korte tussen stop maar keerde terug op het oude nest.

Wees goed en blijf trouw

Op Instagram deelt Badr een post waarin hij aangeeft dat degene die iemand goed behandeld hetzelfde terug moeten kunnen verwachten. "Be good to those who are good to you…and F*$%^ the rest of them, " aldus de post van Badr.

Mochten Badr en Rico elkaar voor een derde gevecht treffen in december dan is Badr daar klaar voor. In een andere post is hij te zien hoe hij een high kick uitvoert. "He wasn't prepared," duidelijk doelend op Rico.

Dit bericht bekijken op Instagram

The knockdown... #hewasntprepared

Een bericht gedeeld door Badr Hari (@badrhariofficial) op

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws