Kickbokslegende Badr Hari lacht om tegenstander Benny Adegbuyi Kickboks & Muay Thai Nieuws
Kickboks & Muay Thai Nieuws

Kickbokslegende Badr Hari lacht om tegenstander Benny Adegbuyi

Kickbokslegende Badr Hari lacht om tegenstander Benny Adegbuyi
Kickbokslegende Badr Hari lacht om tegenstander Benny Adegbuyi

Hij is niet erg onder de indruk van zijn tegenstander voor 7 november aanstaande, topkickbokser Badr Hari. Via social media maakt hij dat duidelijk.

Badr Hari en Benjamin Adegbuyi staan gepland om de ring in tegen aan tijdens het GLORY 76 event. Locatie nog onbekend maar volgens de GLORY Kickboxing organisatie gaat het door. Het gevecht stond oorspronkelijk gepland voor eerder dit jaar.

Echter ging ons land op slot vanwege het coronavirus en werd het event afgelast tot nader orde. GLORY welke in grote problemen kwam en zelfs failliet ging maakte een doorstart, maar hield haar social media platform levend.

Wie is nu echt het gevaarlijkst

Zoals bij elk event wordt nu ook social media ingezet om de fans op te warmen voor wat straks een event wordt welke alleen via livestream te volgen zal zijn, en betaald. Om de boel een beetje aan te zwengelen worden de vechters in beeld gebracht, zo ook Adegbuyi waarvan GLORY zegt dat het een van de gevaarlijkste zwaargewichten op de planeet is.

Badr lijkt daar anders over te denken en lacht de boodschap van GLORY dan ook weg in een reactie op de tweet. Adegbuyi's record bevat 34 winsten waarvan 19 op TKO of KO, met 6 verliezen over 40 gevechten. Het record van Badr Hari is 56 gevechten, 41 winst (30 TKO of KO, 15 verliezen, 2 keer diskwalificatie en 1 onbeslist. 7 november zal worden uitgemaakt wie van de twee het gevaarlijkst is op de aardbol.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws