Home / Nieuws / KICKBOKS & MUAY THAI NIEUWS / Kickbokskampioen Jorina Baars haalt uit naar ‘irritante’ allesweters

Kickbokskampioen Jorina Baars haalt uit naar ‘irritante’ allesweters

Jorina Baars heeft nieuwe tegenstander voor WFL Fight weekend 22 september

Jorina Baars is boos en niet zonder reden, op Facebook haalt zij uit naar de allesweters die commentaar leveren vanaf de zijlijn op kickboksers die in de ring staan. 

Uit haar post blijkt dat Jorina Baars, zelf kickboks kampioen en ongeslagen bij Bellator Kickboxing, het helemaal gehad heeft met de allesweters die commentaar leveren op wedstrijdvechters,

“Weet je wat ik altijd zo schijt irritant vind. Mensen die nog nooit in de ring hebben gestaan. Mensen die zelf alleen fitnessen, bokszak of gewoon kickbox trainen. Die dan commentaar geven op vechters ” ik vond je techniek niet goed” ” je conditie was echt slecht” ” je was alleen aan het maaien” ” ik zou het heel anders hebben gedaan”

Mensen in de ring is het HEEL ANDERS dan in de dojo.

“Spanning neemt de helft van je conditie weg. Je staat in de ring en iedereen kijkt naar jou! Je techniek probeer je uit te voeren maar er staat een tegenstander tegenover je die je kop eraf wil slaan….het is geen spelletje. Vechten in de ring kan je niet spelen het is geen sparren.”

“DUS ALS JE NOOIT IN DE RING GEVOCHTEN HEBT HOU LEKKER JE MOND.!! Iedereen die uberhaupt de ring in stapt is een winnaar.” Uit de commentaren op de post van Baars blijkt dat veel personen dit erkennen. Zelfs K-1 Legende Peter Aerts steunt Baars in haar pleit. Geldt hier het spreekwoord beste stuurlui staan aan wal?

Bekijk ook

Kickboksen: Luis Tavares in actie tijdens GLORY 66 Parijs

Het ziet er naar uit dat de vechtkaart voor GLORY 66 Parijs een aantal Nederlandse top kickboksers zal herbergen.

ONE FC Kickboksen: Tarik Khbabez treft Anderson Silva

De Marokkaans-Nederlandse zwaargewicht kickbokser Tarik Khbabez zal op 15 juni in Shanghai de ring in gaan.

ONE FC Wereldkampioen kickboksen Regian Eersel terug in Nederland

Regian Eersel zette een top prestatie neer in Singapore vrijdag 17 mei, door kickboks legende Nieky Holzken te verslaan.

REGIO NIEUWS UITGELICHT