Home / Nieuws / KICKBOKS & MUAY THAI NIEUWS / Kickbokskampioen Jorina Baars haalt uit naar ‘irritante’ allesweters

Kickbokskampioen Jorina Baars haalt uit naar ‘irritante’ allesweters

Jorina Baars heeft nieuwe tegenstander voor WFL Fight weekend 22 september

Jorina Baars is boos en niet zonder reden, op Facebook haalt zij uit naar de allesweters die commentaar leveren vanaf de zijlijn op kickboksers die in de ring staan. 

Uit haar post blijkt dat Jorina Baars, zelf kickboks kampioen en ongeslagen bij Bellator Kickboxing, het helemaal gehad heeft met de allesweters die commentaar leveren op wedstrijdvechters,

“Weet je wat ik altijd zo schijt irritant vind. Mensen die nog nooit in de ring hebben gestaan. Mensen die zelf alleen fitnessen, bokszak of gewoon kickbox trainen. Die dan commentaar geven op vechters ” ik vond je techniek niet goed” ” je conditie was echt slecht” ” je was alleen aan het maaien” ” ik zou het heel anders hebben gedaan”

Mensen in de ring is het HEEL ANDERS dan in de dojo.

“Spanning neemt de helft van je conditie weg. Je staat in de ring en iedereen kijkt naar jou! Je techniek probeer je uit te voeren maar er staat een tegenstander tegenover je die je kop eraf wil slaan….het is geen spelletje. Vechten in de ring kan je niet spelen het is geen sparren.”

“DUS ALS JE NOOIT IN DE RING GEVOCHTEN HEBT HOU LEKKER JE MOND.!! Iedereen die uberhaupt de ring in stapt is een winnaar.” Uit de commentaren op de post van Baars blijkt dat veel personen dit erkennen. Zelfs K-1 Legende Peter Aerts steunt Baars in haar pleit. Geldt hier het spreekwoord beste stuurlui staan aan wal?

Bekijk ook

Donovan Wisse toegevoegd aan GLORY 64 Strasbourg

Hij stond niet gepland om te vechten, echter maakte GLORY Kickboxing vandaag officieel bekend, dat ...

Nederlandse kickboksers in actie tijdens Big Game 3 Bochum

Het Big Game 3 kickboks gala in het Duitse Bochum welke plaats zal vinden op ...

Kickboks clash: Fabio Kwasi treft Bogdan Stoica

Kampioen vs kampioen: Fabio Kwasi treft Bogdan Stoica

Op donderdag 28 februari 2019 tijdens “Oss Fighters 03” wordt het Kampioen tegen kampioen. Die ...