Kickbokskampioen Davit Kiria wil naar ONE Championship Nieuws
Nieuws

Kickbokskampioen Davit Kiria wil naar ONE Championship

Kickbokskampioen Davit Kiria wil naar ONE Championship
Kickbokskampioen Davit Kiria wil naar ONE Championship

Meervoudig wereldkampioen kickboksen Davit Kiria is op zoek naar zijn volgende uitdaging. Via Instagram liet hij zijn voorkeuren weten.

Afgelopen weekend versloeg Kiria, Marouan Toutouh tijdens het Kunlun kickboks evenement in China. Hij pakte daar de wereldtitel en is op zoek naar zijn volgende gevecht. Zijn post op social media was er duidelijk over, "wie volgt? "

LEES OOK: Davit Kiria pakt Kunlun wereldtitel

Kiria noemde onder andere Enfusion en Bellator en richtte zich direct aan de grote baas van ONE Championship, Chatri Sityodtong. Op zich een begrijpelijke stap want een groot aantal kickboksers vecht inmiddels bij ONE onder andere Nieky Holzken, teamgenoot van Kiria.

Geef Kiria een kans

De kickbokser heeft een indrukwekkende staat van dienst en heeft bij vrijwel elke grote organisatie in de ring gestaan. ONE ontbreekt daar nog. Niet alleen Kiria vindt dat hij bij ONE de ring in zou moeten, ook zijn fans reageerden dat Sityodtong hem een kans moet geven.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws