Kickbokser zet aanval in op GLORY Kickboxing eigenaar Nieuws
Nieuws

Kickbokser zet aanval in op GLORY Kickboxing eigenaar

Kickbokser zet aanval in op GLORY Kickboxing eigenaar
Kickbokser zet aanval in op GLORY Kickboxing eigenaar

De Franse kickbokser Patrice Quateron lijkt steeds een stap verder te gaan in zijn offensief op social media.

Quateron die als beoogd tegenstander werd genoemd voor Badr Hari, startte afgelopen week een ware haatcampagne richting Badr , maar lijkt nu zijn offensief uit te breiden. Zo plaatste de kickbokser dinsdag een post op Instagram waarin hij Pierre Andurand, de eigenaar van GLORY Kickboxing onder vuur neemt.

Angst om te vechten

"Ik heb eindelijk je een benaming voor je gevonden, Pierre Andurand het zeepaardje,"zegt Quateron. Ook plaatste de kickbokser een video bij de post. Waarom Quateron nu de aanval inzet op de eigenaar van GLORY laat zich raden. Insiders melden dat de Fransman een gevecht tegen Badr niet ziet zitten en zelfs angst zou hebben om de ring in te gaan.

Dat de Quateron geplaatste video's en posts niet door iedereen gewaardeerd worden, blijkt uit de commentaren. Een van de reacties op Insta post luidt, "stop met praten en accepteer een gevecht tegen Badr." Of Quateron de uitdaging zal aangaan tegen Badr blijft vooralsnog afwachten.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws