Kickbokser Van den Ent: 'Dit gaat een staartje krijgen' Nieuws
Nieuws

Kickbokser Van den Ent: 'Dit gaat een staartje krijgen'

Kickbokser Van den Ent: 'Dit gaat een staartje krijgen'
Kickbokser Van den Ent: 'Dit gaat een staartje krijgen'

Hij is niet blij, en dat lijkt op zijn zachtst gezet. Kickbokser Regilio van den Ent, hij velt zich bestolen van zijn overwinning.

"In de eerste ronde gaf ik mijn tegenstander 8 tellen, tweede ronde verloor ik en de derde ronde ging gelijk op, "zegt Van den Ent op Facebook. De kickbokser stond in Italie in de ring tijdens Enfusion Roma waar had het nakijken.

"Naar mijn idee was de partij daar al klaar en had ik gewonnen. Toch een extra ronde, waarin ik overtuigend meer punten scoorde dan de tegenstander maar toch verloor ik de partij en won de Italiaan. Dit gaat nog wel een staartje krijgen. "

Hard getraind

Van de Ent vervolgd: "Ik heb gelezen dat ik me beter moet verdiepen in de regels van de bond en dat ik niet de ring uit moet lopen omdat mijn tegenstander ook hard traint. " Hiermee verwijzend naar een post op Facebook.

LEES OOK: Nederlandse kickboksers bestolen van winst

Dat Van den Ent het er niet bij laat zitten is duidelijk. Niet alleen Van den Ent voelt zich bestolen ook collega vechter Boubaker El Boukari ondervond hetzelfde lot. Ook hij kreeg een extra ronde voor de kiezen en verloor, terwijl bronnen melden dat hij overduidelijk gewonnen zou hebben.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws