Kickbokser Santino Verbeek: ‘Ik wordt de volgende ONE FC kampioen’ – Vechtsport Info
Home / Nieuws / KICKBOKS & MUAY THAI NIEUWS / Kickbokser Santino Verbeek: ‘Ik wordt de volgende ONE FC kampioen’

Kickbokser Santino Verbeek: ‘Ik wordt de volgende ONE FC kampioen’

Kickbokser Santino Verbeek: 'Ik wordt de volgende ONE FC kampioen'
Santino Verbeek (L) in actie tegen Juan Cervantes (R)

Santino Verbeek maakte vorige week vrijdag een succesvol debuut bij de snelst groeiende vechtsport organisatie ter wereld, ONE Championship.

Met zijn overwinning afgelopen vrijdag, 6 september in Ho Chi Minh-stad, Vietnam, zette Verbeek zich meteen neer op het wereld toneel. In een spannende spannende drie-ronde oorlog met Juan Cervantes, maakte de jonge vechter flink indruk. Het was een echte knokpartij in de ring maar het werd nog even spannend.

“De eerste ronde was goed voor mij omdat ik veel druk zette. De tweede ronde was ook goed voor mij, maar in de laatste minuut kwam Juan heel goed terug met veel knieën en trappen. Hij deed me een paar keer pijn met de knieën aan het lichaam, vooral aan de lever, het maakte me sneller moe.”

Ik vecht tegen iedereen

Toch gaf Verbeek niet op en bleek zijn doorzetting vermogen het voordeel te hebben, zelfs na een ingezette vliegende knie van Cervantes: “In de derde ronde raakte hij me heel hard met de springende knie en ik moest het nemen, het was moeilijk om de rest van de ronde te doorstaan!”

ZIE OOK >> Santino Verbeek maakt succesvol debuut bij ONE FC

Uiteindelijk had de vechter van Sokudo Gym genoeg gedaan om een ​​meerderheidsbesluit te behalen en zijn ONE Super Series-campagne in stijl af te sluiten.

Ik wil die titel

Op de vraag wie hij in de toekomst tegen over zich wil hebben zegt hij: “Ik kijk uit naar mijn volgende gevecht voor ONE. Ik weet niet wie er naar de weltergewichtdivisie zal komen, maar ik wil de volgende wereldkampioen worden, dus ik neem het op tegen iedereen.”

Verbeek traint onder K-1 Kickboks legende Ernesto Hoost, de commentatoren tijdens het event maakten een mooi vergelijking met de grootste bokser aller tijden: “Met Ernesto Hoost in je hoek is het net of Muhammed Ali in je hoek staat. ” Een beter compliment kan je niet krijgen.

Bekijk ook

LEVENSLANG? Bekende MMA-vechter pleit schuldig aan cocaïnehandel

Door schuldig te pleiten aan die beschuldigingen, werden hem een aantal andere aanklachten vrij gescholden.

AANSTELLER: Blondje twijfelt over dichtgeslagen oog Saunders

Billy Joe Saunders leed een vernietigende nederlaag afgelopen nacht tegen de Mexicaanse bokskoning Canelo Alvarez

UFC gemist? Kijk hier de gevechten terug van afgelopen nacht

Kijk hier de UFC gevechten van afgelopen nacht terug

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page