Home / Nieuws / KICKBOKS & MUAY THAI NIEUWS / Kickbokser Robbie Hageman ongeneeslijk ziek

Kickbokser Robbie Hageman ongeneeslijk ziek

Robbie Hageman tekent 2 jarig contract bij GLORY Kickboxing

Vorige week werd bekend gemaakt dat Robbie Hageman moest stoppen met kickboksen, bij hem werd een gezwel in zijn hoofd ontdekt.

Via een post op Facebook maakte de vader van Robbie afgelopen nacht bekend dat zijn zoon ongeneeslijke ziek is en meld. “slecht nieuws. Gisteren bij de chirurg hebben we te horen gekregen dat Robbie ongeneselijk ziek is. Heeft een gezwel in zijn hersenen. Dit gaan ze binnen 4/5 weken weghalen. “

Robbie Hageman tekende vorig jaar een contract bij GLORY Kickboxing een van de grootste vechtsport organisaties ter wereld. Ook trainde hij met de wereldberoemde UFC-kampioen Conor McGregor. Hij kan gezien als een van de grootste kickboks talenten die ons land rijk is.

Geen interviews

“Zijn schedel zal gelicht worden en de tumor zal voor een gedeelte worden verwijderd. Helemaal is helaas niet mogelijk en het gezwel zal in de toekomst altijd weer aangroeien. Daarom heet het ongeneeslijk, ” vervolgt Theo Hageman.

LEES OOK: Robbie Hageman: ‘ik stop direct met kickboksen’

“Zoals het nu is, gaat Robbie er niet aan dood. De toekomst zal uitwijzen wanneer het weer gaat groeien en of het dan weer te behandelen is. ” Vader Theo Hageman meld dat Robbie geen interviews over zijn ziekte meer zal geven en ook niet wil ook niet dat iedereen gaat vragen hoe met hem gaat. “

Bekijk ook

ONE FC baas geeft uitleg over herroepen uitslag kickboks wedstrijd

De beslissing om de uitslag van de kickboks wedstrijd tussen Petchmorrakot Petchyindee en Giorgio Petrosyan teniet te doen, blijft de gemoederen bezig houden.

Kickboksen: ONE Championship’s wedstrijd beleid onder vuur

Er is flink wat commentaar op het wedstrijd beleid van ONE Championship vanuit vechtsport kringen.

GLORY 67: Petchpanomrung verdedigt titel tegen Boynazarov

Vandaag maakte GLORY Kickboxing bekend dat de organisatie haar GLORY 67 event in Orlando Florida zal houden.

REGIO NIEUWS UITGELICHT