Kickbokser Regian Eersel ONE Championship vechter van het jaar Nieuws
Nieuws

Kickbokser Regian Eersel ONE Championship vechter van het jaar

Kickbokser Regian Eersel ONE Championship vechter van het jaar
Kickbokser Regian Eersel ONE Championship vechter van het jaar

Regian Eersel is door ONE Championship verkozen tot vechter van het jaar 2019.

Eersel, die zijn positie als de ONE lichtgewicht kickbokskoning versterkte met een paar actievolle uitvoeringen tegen levende legende Nieky Holzken, wordt door de organisatie gezien als een van haar beste kickboks en Muaythai vechters. Eersel veroverde de ONE titel op Anthony Njokuani in februari dit jaar.

Top vechter van Nederlandse bodem

Maar liefst twee keer verdedigde Eersel zijn ONE lichtgewicht wereldtitel in 2019 tegen Holzken. De sympathieke doch ingetogen vechter zette een ware wereldprestatie neer. Eerder vocht Eersel onder andere bij Lion Fight waar hij ook lange tijd regeerde. Ook stond hij in de ring bij Wu Lin Feng en Mix Fight.

ZIE OOK >> Regian Eersel behoudt wereldtitel met verslaan Nieky Holzken

"In 2019 hebben veel nieuwe krijgers de wandeling in The Home of Martial Arts gemaakt, maar slechts een select aantal heeft zich echt onderscheiden als wereldwijde supersterren," aldus ONE Championship. Een welverdiende erkenning voor een van de super talenten uit de Nederlandse school van het kickboksen en Muaythai.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws