Kickbokser Patrice Quarteron richt pijlen op Badr Hari Nieuws
Nieuws

Kickbokser Patrice Quarteron richt pijlen op Badr Hari

Kickbokser Patrice Quarteron richt pijlen op Badr Hari
Kickbokser Patrice Quarteron richt pijlen op Badr Hari

Patrice Quarteron werd afgelopen week aangemerkt als een potentieel tegenstander in de ring tegen Badr Hari.

De trainer-coach van Badr Hari, Mike Passenier vertelde in een interview met Veronica Fight dat hij Quarteron wel als tegenstander zag voor Badr en het liefst de wedstrijd in Parijs zou zien gebeuren. Quarteron die in Frankrijk woont, kwam afgelopen week al eerder in het Franse nieuws.

Het huis waarin hij woont op een landgoed dat hij beheerd werd beschoten, gesproken wordt dat het een intimidatie poging betreft tegen de kickbokser, dit omdat de erfgenamen van de familie waar het huis van is, hem liever zien vertrekken. Quarteron stond in 2014 gepland te vechten tegen Badr maar de wedstrijd ging niet door.

Vuurwerk in de ring

De kickbokser heeft lucht gekregen van het feit dat hij als beoogd tegenstander wordt gezien en ging gelijk in de aanval tegen Badr via diverse posts op zijn social media kanalen. Quarteron vocht zijn laatste wedstrijd in maart 2019 tegen de Braziliaan Diego Dos Santos, welke hij versloeg op TKO nadat hij Dos Santos vier keer tegen het canvas wist te krijgen.

Mocht het ooit komen tot een treffen tussen Quarteron en Badr, dan kan deze wel eens meer geladen zijn dat de rematch tegen Rico Verhoeven afgelopen december, waar Badr liet zien zijn knock-out power nog lang niet kwijt te zijn en Verhoeven zelfs twee keer neerging.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws