Kickbokser met downsyndroom slaat kampioen knock-out (video) Nieuws
Nieuws

Kickbokser met downsyndroom slaat kampioen knock-out (video)

Kickbokser met downsyndroom slaat kampioen knock-out (video)

Hij laat zich door niets en niemand beperken, kickbokser Guiliano Belloni uit het Limburgse Venray.

Afgelopen weekend stond de 23-jarige kickbokser Guiliano die het syndroom van down heeft, in de ring tegen voormalig thaiboks kampioen Nourdin, die normaliter als scheidsrechter voor de WMTA actief is.

Guiliano had in eerste instantie een andere tegenstander maar deze had zich terug getrokken. Dus werd Nordin uitgedaagd samen met zijn trainers voor een partij, toen Nordin terug reageerde schrok Guiliano wel even maar besloot toch door te zetten.

Voor de wereldtitel kickboksen

De laatste 2 jaar is Guiliano zich vol aan het focussen op kickboksen en heeft dus afgelopen zaterdag zijn droom waar mogen maken. Vanaf het moment dat Guiliano aan het trainen is in de sportschool wilde hij al wedstrijden vechten.

ZIE OOK >> Gehandicapte bokser Dennis Verhoeven maakt indruk

Dit is het begin van de droom van Guiliano en na de knock-out overwinning weet Guiliano het zeker, hij gaat voor de wereldtitel. Guiliano bewijst dat kickboksen en vechtsport voor iedereen toegankelijk is, er lijkt een grote toekomst voor hem weggelegd..

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws