KICKBOKSER LUIS TAVARES: 'Ik zie een gevecht tegen Rico of Badr' Nieuws
Nieuws

KICKBOKSER LUIS TAVARES: 'Ik zie een gevecht tegen Rico of Badr'

KICKBOKSER LUIS TAVARES: 'Ik zie een gevecht tegen Rico of Badr'
KICKBOKSER LUIS TAVARES: 'Ik zie een gevecht tegen Rico of Badr'

Luis Tavares ziet een gevecht voor zich tegen GlORY Kampioen Rico Verhoeven of Badr Hari.

Tijdens het ABN AMRO World Tennis Tournament afgelopen week vertelde de GLORY Kickbokser dat hij zijn ambities hoog heeft liggen. Tegen Rijnmond zegt Tavares desgevraagd wie hij als toekomstige tegenstanders ziet; "Ik ben altijd een ambitieuze vechter geweest. "Ik wil mij richten op zwaargewichten. "Dan moet je denken aan Rico Verhoeven en Badr Hari."

Hoge ambitie

Tavares vecht nu in de licht-zwaargewicht divisie bij GLORY, wat inhoudt dat als hij een gevecht ambieert tegen Verhoeven of Hari hij in gewicht omhoog moet gaan. Dat is gemakkelijker gezegd dan gedaan want zwaarder worden betekent niet automatisch dat een vechter ook in kracht toeneemt.

Er zijn legio voorbeelden in de praktijk waar vechters een klasse of zelfs twee omhoog gingen maar met een nederlaag te kampen kregen. Over zijn verbintenis met GLORY zegt Tavares; "Sinds ik bij GLORY zit, word ik alleen maar herkend. Ik vind het wel leuk. Je wilt de beste worden, dan hoort dit er ook bij."

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws