Kickbokser Jaraya over verlies: 'Wij gaan de beelden terugkijken' Nieuws
Nieuws

Kickbokser Jaraya over verlies: 'Wij gaan de beelden terugkijken'

Kickbokser Jaraya over verlies: 'Wij gaan de beelden terugkijken'
Kickbokser Jaraya over verlies: 'Wij gaan de beelden terugkijken'

Afgelopen zaterdag werd de partij gestopt tussen kickbokser Mohammed Jaraya en Stoyan Koprivlenski tijdens GLORY 66 Parijs.

Scheidsrechter Paul Nicholls maakte een einde aan een heftige kickboks wedstrijd waar de fans twee vechters zagen die elkaar geen duimbreed ruimte gaven. Jaraya die terugkeerde naar het lichtgewicht leek gedrevener dan ooit om zijn punt duidelijk te maken.

Na een eerder verloren partij tegen voormalig GLORY Wereldkampioen Murthel Groenhart in september 2018, was het even stil rondom Jaraya, maar dat bleek een stilte voor de storm. In Parijs zagen wij een Jaraya die vocht als een leeuw, maakte een fitte indruk en zag er zwaar afgetraind uit.

Ik had niets door

Echter maakte een diepe snee boven zijn linkeroog een einde aan wat leek een zegetocht voor Jaraya. Na afloop vertelde hij nog duidelijk teleurgesteld dat zijn gezondheid voor gaat, maar dat hij zelf door wilde vechten "Ik had niet door dat mijn oog open lag, zegt de kickbokser dan ook.

ZIE OOK>> Mohammed Jaraya verliest van Stoyan Koprivlenski in Parijs

Op de vraag hoe zijn trainer hem tot bedaren bracht in de ring antwoordde Jaraya: "hij zei dat ik moest afkoelen en dat mijn gezondheid nummer 1 is. Het was waarschijnlijk een kopstoot, we gaan de beelden terugkijken en dan zien wat we gaan doen. "

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws