Kickbokser Ismael Londt: 'ik heb twee klote jaren gehad' Nieuws
Nieuws

Kickbokser Ismael Londt: 'ik heb twee klote jaren gehad'

Kickbokser Ismael Londt: 'ik heb twee klote jaren gehad'
Kickbokser Ismael Londt: 'ik heb twee klote jaren gehad'

Ismael Londt is een van de weinigen die Rico Verhoeven versloeg. Ook stond in de ring tegenover andere grote namen zoals Badr Hari, Hesdy Gerges en Mirko Cro Cop. Echter verdween hij afgelopen jaar uit beeld.

In een openhartig interview met VICE Sports sprak Londt over zijn bewogen tijd, en de reden waarom hij uit beeld verdween. Zo had hij een lange tijd last van een biceps blessure maar er speelde meer...

Aangezien Londt graag weer in actie wilde komen ging hij te ver met trainen en kwam daarmee in de problemen. Zo kreeg hij last van zijn nieren en was zijn testosteron gehalte te laag.

Strijder pur sang

Dit alles gebeurde voor zijn partij tegen D' Angelo Marshall bij GLORY. Hij besloot toch de uitdaging aan te gaan maar verloor de partij. Hij was letterlijk moe gestreden.

Maar Londt zet niet bij de pakken neer en werkt aan zijn herstel. "Het gaat nu de goede kant op, " zegt hij tegen VICE Sports. "Ik heb twee klote jaren gehad maar blik vooruit. "

Lees hier het hele interview met Ismael Londt

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws