Home / Nieuws / KICKBOKS & MUAY THAI NIEUWS / Kickbokser Fred Sikking: ‘ik heb geen angst voor de tegenstander’

Kickbokser Fred Sikking: ‘ik heb geen angst voor de tegenstander’

Hij draait al jaren mee in het top kickboks circuit, Fred Sikking. Wij spreken hem over zijn terugkeer naar The Colosseum Gym en zijn toekomst plannen.

Fred Sikking denkt nog lang niet aan stoppen, verre van zelfs. Hij keerde recentelijk terug naar The Colosseum Gym in Utrecht, een plek die voor hem als thuis voelt.

Voorheen trainde Sikking bij Vos Gym, maar is toe aan iets nieuws. Hij wil zijn resterende jaren als prof kickbokser goed afsluiten. Na zijn carrière wil hij graag zijn eigen sportschool openen in Hilversum.

Geen ring angst

Sikking is gegroeid als kickbokser en op de vraag waar hij aan denkt zegt hij, “eigenlijk aan niets, ik loop tegenwoordig wat makkelijker naar de ring. ” De angst die veel jonge onervaren vechters vaak hebben om de ring int gaan is bij Sikking allang verleden tijd.

Binnenkort staat hij weer in de ring bij de WFL, Fred Sikking een onverschrokken knokker met een groot doorzetting vermogen. Bekijk ons interview met deze doorgewinterde vechter.

Bekijk ook

Kickbokser Jaraya over verlies: ‘Wij gaan de beelden terugkijken’

Afgelopen zaterdag werd de partij gestopt tussen kickbokser Mohammed Jaraya en Stoyan Koprivlenski tijdens GLORY 66 Parijs.

Luis Tavares lijdt verlies: Veronica presentator vergist zich

Hij mikt op een titelgevecht bij GLORY, Rotterdams trots Luis Tavares, en die ligt nu om de hoek.

Knock-out: Hamicha snel klaar met tegenstander Hadfield

Hij is overduidelijk een van de meest talentvolle vechters bij GLORY Kickboxing, Mohamed 'Hamicha' Mezouari.