Home / Nieuws / KICKBOKS & MUAY THAI NIEUWS / Kickbokser El Bouni verloor wedstrijd door bizar incident (video)

Kickbokser El Bouni verloor wedstrijd door bizar incident (video)

Vrijdag stond de Marokkaans -Nederlandse kickbokser Ibrahim Elbouni in de ring tegen de Roemeen Andrei Stoica.

Tijdens het ONE Championship event Roots of Honor, welke gehouden werd in Manilla op de Filipijnen, trof het noodlot El Bouni. De partij tegen Stoica was geen gemakkelijke, beide zwaargewichten waren uit op een knock-out maar deze bleef uit.

De partij werd gevochten met MMA-handschoenen waarbij de vingers vrij zijn. Dit veroorzaakte dat Stoica naar verluidt per ongeluk El Bouni in zijn oog prikte. El Bouni kreeg een aantal minuten rust en ging verder met het gevecht. Hij verloor door een beslissing van de jury, waar hij het niet mee eens was.

Het leek wel een film

Op Facebook zegt El Bouni hier onder andere over: “Wow vandaag stapte ik de achthoek in om te vechten, en mijn tegenstander besloot mijn ogen te prikken … Ik was een paar minuten blind vanwege de Thaise olie die in mijn beide ogen terecht kwam. En de jury verklaarde hem als winnaar … Ik kan alleen maar zeggen: wauw !!! Net als je denkt dat dit alleen maar in films kan gebeuren.

El Bouni werd in het ziekenhuishuis behandeld en kreeg oogdruppels. Hij dankt iedereen voor de steun en beloofd snel weer de ring in te gaan. De vechter staat bekend om zijn grote knock-out power. “Ik laat het nooit meer aan de jury over meld El Bouni, wat inhoudt dat hij zijn volgende partij op knock-out zal willen winnen.

Bekijk ook

Joseph Parker verslaat Junior Fa in vuurwerkloze wedstrijd (video)

Joseph Parker heeft vanavond Junior Fa verslagen in een puntenbesluit in de Spark Arena in Auckland. Voormalig wereldkampioen zwaargewicht Joseph Parker overwon Junior Fa met een unanieme beslissing in hun geheel Nieuw-Zeelandse strijd.

Bekende vechter slaat rivaal op zijn bek in hotel lobby (video)

Gordon Ryan sloeg zijn oude rivaal Andre Galvao in het gezicht, kort na zijn wedstrijd ...

Adegbuyi: ‘Ik heb het recht verdiend om te vechten tegen Rico’

Benny Adegbuyi versloeg in december vorig jaar Badr Hari. Met de winst op de kickbokslegende ...

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page