Nederlandse top kickbokser wint 4-man toernooi in Duitsland Nieuws
Nieuws

Nederlandse top kickbokser wint 4-man toernooi in Duitsland

Nederlandse top kickbokser wint 4-man toernooi in Duitsland
Nederlandse top kickbokser wint 4-man toernooi in Duitsland

De KOK World Series 2019 vond zaterdag plaats in, Krefeld Duitsland.

De Nederlandse kickbokser Chico Kwasi van Mikes Gym uit Oostzaan versloeg de Duitser Ekrem Doruk in de finale van het KOK WGP-toernooi. De 20-jarige Kwasi won overtuigend tegen Doruk, die een taaie vier rondes vocht tegen Jay Overmeer in zijn halve finale wedstrijd.

In de halve finale was Kwasi te sterk voor Mohamed Wade (Italië) en verslag deze via TKO in ronde 1, eerder scoorde Kwasi 3 Knockdowns op zijn tegenstander. Kwasi beëindigde het gevecht snel en indrukwekkend tegen Wade (14-6, 7 KO's), die het toernooi last minute binnenkwam nadat een andere vechter zich had teruggetrokken.

Harde partij

Een rechterhoek was teveel voor Wade die neerging, die alleen opstond om te worden gevangen door een links hoge schop en opvolg stoten voor een tweede knockdown. Een linkse hoek naar het lichaam gevolgd door een knie liet Wade voor de derde keer vallen voor een automatische stop.

ZIE OOK >> Nederlandse top kickboksers vechten in Duitsland

Met de winst op het KOK WGP-toernooi pakt Kwasi de WGP wereldtitel. Landgenoot Jay Overmeer meer moest het onderspit delven in het zelfde toernooi tegen de Duitser Ekrem Doruk, De leek de overhand te hebben in het gevecht en pakte de winst na een extra ronde.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws