Kickbokser Boutasaa wacht zware taak in Singapore vrijdag
Home / Nieuws / KICKBOKS & MUAY THAI NIEUWS / Kickbokser Boutasaa wacht zware taak in Singapore vrijdag

Kickbokser Boutasaa wacht zware taak in Singapore vrijdag

Kickbokser Boutasaa wacht zware test in Singapore vrijdag

Mohammed Boutasaa de Nederlands-Marokkaanse kickbokser tekende recentelijk bij ONE Championship. Hij staat vrijdag 20 mei tegenover Davit Kiria. Het gevecht welke tijdens ONE 157 plaatsvindt zal een zware taak zijn voor Boutasaa dis als favoriet wordt aangemerkt.

In totaal zijn er 16 wedstrijden in het Singapore Indoor Stadium tijdens ONE 157. Een van de partijen waar reikhalzend naar uitgekeken wordt door de fans is die tussen Boutasaa en Kiria. Het zal geen makkelijke partij worden tussen twee absolute topatleten.

Kampioen tegen kampioen

Kiria is een voormalig Glory lichtgewicht kampioen. Maar hij heeft twee van zijn drie ONE Championship-gevechten verloren. Deze nederlagen kwamen door toedoen van levende legendes Sittichai en Giorgio Petrosyan.

Boutasaa is een opkomende ster die al zijn gevechten tot nu toe heeft gewonnen. Maar de 22-jarige, die Marokkaanse roots heeft maar vanuit Nederland vecht, zal beduidend minder ervaren zijn dan zijn tegenstander. Toch heeft het team van Boutasaa er alle vertrouwen in.

Alle vertrouwen in

,,Het zal een zware test worden voor Mohammed, maar wij geloven dat hij er klaar voor is. Anders had hij daar niet gestaan”, zegt Maikel Polanen van het management van de kickbokser. Polanen die veel topvechters traint en onder zijn management heeft is vol vertrouwen.

,,Vergeet niet dat al is Mohammed jonger dan Kiria hij alle klappen van de zweep kent. Hij is niet voor niets kampioen bij Enfusion geworden. De fans kunnen een knalgevecht verwachten”, aldus Polanen. Boutasaa won op in Februari 2020 de Enfusion -67 wereldtitel en zal zeker willen imponeren in zijn debuut bij ONE Championship.

Bekijk ook

F*ck! Dikke boete boeit MMA-vechter danny sabatello niks: 'Kom maar op'

Boeien! Dikke boete doet MMA-vechter niks: ‘Kom maar op’

Danny Sabatello's grote mond levert de Bellator MMA vechter een stevige boete op.

Pak slaag tasjesdief door vrouwelijke kickbokser: 'Oprotten'

Pak slaag tasjesdief door vrouwelijke kickbokser: ‘Oprotten hier’ (video)

Een overvaller bracht een slechte middag door in Livorno, Italië

Supergevecht! Katie Taylor vs Cris Cyborg cross-over in de maak

Supergevecht! Katie Taylor vs Cris Cyborg cross-over in december

Katie Taylor en Cris Cyborg beide gedecoreerde kampioenen zouden het tegen elkaar kunnen opnemen in een cross-over supergevecht.

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page