Kickbokser Jamal Ben Saddik uitgedaagd voor gevecht – Vechtsport Info
Home / Nieuws / KICKBOKS & MUAY THAI NIEUWS / Kickbokser Jamal Ben Saddik uitgedaagd voor gevecht

Kickbokser Jamal Ben Saddik uitgedaagd voor gevecht

Zwaargewicht kickbokser Jamal Ben Saddik wordt uitgedaagd door de nummer 1 gerangschikte bij GLORY Kickboxing, Benjamin Adegbuyi.

Ben Saddik en Adegbuyi troffen elkaar eerder in december 2018 tijdens een loodzwaar achtman toernooi, waar Ben Saddik vechtend met een gebroken hand Adegbuyi wist uit te schakelen. Ben Saddik won het toernooi en werd een titelkans tegen regerend wereldkampioen bij GLORY, Rico Verhoeven beloofd.

Jammerlijk voor Ben Saddik ging het gevecht tegen Verhoeven aan zijn neus voorbij en staat deze tegenover Badr Hari op 21 december in een rematch in het Gelredome. Detail Ben Saddik is aangekondigd als analist voor het event, waar Verhoeven en Badr de degens kruizen.

Zwaargewicht clash

Na zijn winst partij afgelopen weekend in Chicago tegen de Nederlander D’Angelo Marhall, nam Adegbuyi de microfoon en daagde Ben Saddik uit tot een herkansing. Adegbuyi kwam recentelijk negatief in het nieuws in zijn thuisland Roemenië in verband met een mishandeling van een beveiliger enkele jaren geleden.

Of Ben Saddik op de uitdaging van Adegbuyi in gaat is nog niet bekend, mochten de twee opnieuw de strijd aangaan dan zal dit naar verwachting ergens 2020 moeten plaatsvinden.

Bekijk ook

VERBOD: UFC’er Benoit trillend op weegschaal, ziet gevecht verdampen

Ryan Benoit ging bijna letterlijk onderuit bij de officiële weging vandaag voor UFC Vegas 26

Blunder scheids kost ex-UFC’er Werdum winst PFL-debuut

Blunder scheids kost ex-UFC'er Werdum winst PFL-debuut

Kruipend door de ring: Leverstoot ‘KO’ vloert bokser

De licht zwaargewicht boswedstrijd was gepland voor zes rondes

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page