Kickbokser Jamal Ben Saddik uitgedaagd voor gevecht Nieuws
Nieuws

Kickbokser Jamal Ben Saddik uitgedaagd voor gevecht

Kickbokser Jamal Ben Saddik uitgedaagd voor gevecht

Zwaargewicht kickbokser Jamal Ben Saddik wordt uitgedaagd door de nummer 1 gerangschikte bij GLORY Kickboxing, Benjamin Adegbuyi.

Ben Saddik en Adegbuyi troffen elkaar eerder in december 2018 tijdens een loodzwaar achtman toernooi, waar Ben Saddik vechtend met een gebroken hand Adegbuyi wist uit te schakelen. Ben Saddik won het toernooi en werd een titelkans tegen regerend wereldkampioen bij GLORY, Rico Verhoeven beloofd.

Jammerlijk voor Ben Saddik ging het gevecht tegen Verhoeven aan zijn neus voorbij en staat deze tegenover Badr Hari op 21 december in een rematch in het Gelredome. Detail Ben Saddik is aangekondigd als analist voor het event, waar Verhoeven en Badr de degens kruizen.

Zwaargewicht clash

Na zijn winst partij afgelopen weekend in Chicago tegen de Nederlander D'Angelo Marhall, nam Adegbuyi de microfoon en daagde Ben Saddik uit tot een herkansing. Adegbuyi kwam recentelijk negatief in het nieuws in zijn thuisland Roemenië in verband met een mishandeling van een beveiliger enkele jaren geleden.

Of Ben Saddik op de uitdaging van Adegbuyi in gaat is nog niet bekend, mochten de twee opnieuw de strijd aangaan dan zal dit naar verwachting ergens 2020 moeten plaatsvinden.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws