Home / Nieuws / KICKBOKS & MUAY THAI NIEUWS / Kickboksen: Santino Verbeek tekent bij ONE Championship

Kickboksen: Santino Verbeek tekent bij ONE Championship

De getalenteerde vechter heeft een contract ondertekend bij de snelstgroeiende vechtsport organisatie, ONE Championship, zo maakte zijn trainer Ernesto Hoost vandaag bekend tijdens een vechtersbazen podcast.

De jonge vechter maakt een bliksem carrière door, zo won hij twee keer de wereldtitel bij World Fighting League, de organisatie van Melvin Manhoef. Verbeek vertelde onze redactie dat er verschillende grote organisaties interesse hadden om hem in te lijven.

LEES OOK: ONE Championship Tarik Khbabez verslaat Andrei Stoica

Met de stap van Verbeek richting ONE zal hij veelal in het verre oosten vechten, er gaan geruchten dat de organisatie richting Europa zal gaan, Italië wordt veelal genoemd als eerste locatie. ONE heeft overigens nog niets officieels bevestigd omtrent een stap naar Europa.

Grote namen

Verbeek zal zich in goed gezelschap bevinden bij ONE Championship, er vechten met veel succes Nederlandse vechters zowel in het kickboksen als MMA. Namen als Andy Souwer, Nieky Holzken, Tarik Khbabez, Anthony Engelen spreken tot de verbeelding van elke vechtsport fan.

Het ONE FC debuut van Verbeek zal waarschijnlijk tijdens het eerste event van ONE zijn in Ho Chi Minh City, Vietnam op 6 September, mits er een tegenstander gevonden is.

Bekijk ook

ENFUSION KICKBOKS PROMOTOR: ‘Ik verlies bakken met geld’

Met de aanhoudende corona crisis staan veel vechtsport events op de tocht of zijn al ...

GLORY kickbokser slaat terug tegen vervelende lastpak

Daniel Ghita (L) en Benjamin Adegbuyi (R) De lang lopende vete tussen kickboksers Benjamin Adegbuyi ...

BENNY ADEGBUYI: ‘Ik zal Badr Hari niet sparen in de ring’

Op 20 juni staat het gevecht tussen Benjamin Adegbuyi en Badr Hari alsnog gepland, let ...