Home / Nieuws / KICKBOKS & MUAY THAI NIEUWS / Kickboksen: Rematch tussen Anissa Haddaoui en Jorina Baars in de maak

Kickboksen: Rematch tussen Anissa Haddaoui en Jorina Baars in de maak

Anissa Haddaoui en Jorina Baars treffen elkaar tijdens WFL Wereldtitel gevecht

De World Fighting League plaatste vandaag een teaser foto op haar Facebook waarop Anissa Haddaoui en Jorina Baars te zien zijn met de tekst ‘What if….’

Navraag bij bronnen of er wellicht toch nog een rematch tussen de twee top kickboksers (in 2019) te verwachten is schepte wat duidelijkheid. Het antwoord was dan ook; “De onderhandelingen zijn nog gaande. ” Als er een overeenkomst gesloten wordt en een rematch plaats zou vinden dan is dit een lang gekoesterde wens die voor beide dames uitkomt.

Blessure

Een eerder geplande wedstrijd tussen de twee werd geannuleerd doordat Haddaoui uitviel door een blessure die zij kort voor de geplande partij tegen Baars opliep in China. De cash tussen beide dames zou plaatsvinden bij de WFL, er word een last minute vervanger gevonden voor Haddaoui, Amel Dehby nam de honneurs waar maar werd verslagen door Baars.

Zowel Haddaoui als Baars hebben oud zeer uit te vechten, er ging dan ook best wat spektakel vooraf aan het gevecht. Speculaties over wie er nu zou winnen waren niet van de lucht, want de eerdere botsing tussen Haddoui en Baars werd gewonnen door laatst genoemde. Hopelijk komt er snel nieuws want dit is een partij waar veel kickboks fans op zitten te wachten, dat bellen al uit de erematch die gepland stond en gehyped werd door fans uit beide kampen.

Bekijk ook

Kickboksen: Luis Tavares in actie tijdens GLORY 66 Parijs

Het ziet er naar uit dat de vechtkaart voor GLORY 66 Parijs een aantal Nederlandse top kickboksers zal herbergen.

ONE FC Kickboksen: Tarik Khbabez treft Anderson Silva

De Marokkaans-Nederlandse zwaargewicht kickbokser Tarik Khbabez zal op 15 juni in Shanghai de ring in gaan.

ONE FC Wereldkampioen kickboksen Regian Eersel terug in Nederland

Regian Eersel zette een top prestatie neer in Singapore vrijdag 17 mei, door kickboks legende Nieky Holzken te verslaan.

REGIO NIEUWS UITGELICHT