Home / Nieuws / KICKBOKS & MUAY THAI NIEUWS / Kickboksen: Rematch tussen Anissa Haddaoui en Jorina Baars in de maak

Kickboksen: Rematch tussen Anissa Haddaoui en Jorina Baars in de maak

Anissa Haddaoui en Jorina Baars treffen elkaar tijdens WFL Wereldtitel gevecht

De World Fighting League plaatste vandaag een teaser foto op haar Facebook waarop Anissa Haddaoui en Jorina Baars te zien zijn met de tekst ‘What if….’

Navraag bij bronnen of er wellicht toch nog een rematch tussen de twee top kickboksers (in 2019) te verwachten is schepte wat duidelijkheid. Het antwoord was dan ook; “De onderhandelingen zijn nog gaande. ” Als er een overeenkomst gesloten wordt en een rematch plaats zou vinden dan is dit een lang gekoesterde wens die voor beide dames uitkomt.

Blessure

Een eerder geplande wedstrijd tussen de twee werd geannuleerd doordat Haddaoui uitviel door een blessure die zij kort voor de geplande partij tegen Baars opliep in China. De cash tussen beide dames zou plaatsvinden bij de WFL, er word een last minute vervanger gevonden voor Haddaoui, Amel Dehby nam de honneurs waar maar werd verslagen door Baars.

Zowel Haddaoui als Baars hebben oud zeer uit te vechten, er ging dan ook best wat spektakel vooraf aan het gevecht. Speculaties over wie er nu zou winnen waren niet van de lucht, want de eerdere botsing tussen Haddoui en Baars werd gewonnen door laatst genoemde. Hopelijk komt er snel nieuws want dit is een partij waar veel kickboks fans op zitten te wachten, dat bellen al uit de erematch die gepland stond en gehyped werd door fans uit beide kampen.

Bekijk ook

Donovan Wisse toegevoegd aan GLORY 64 Strasbourg

Hij stond niet gepland om te vechten, echter maakte GLORY Kickboxing vandaag officieel bekend, dat ...

Nederlandse kickboksers in actie tijdens Big Game 3 Bochum

Het Big Game 3 kickboks gala in het Duitse Bochum welke plaats zal vinden op ...

Kickboks clash: Fabio Kwasi treft Bogdan Stoica

Kampioen vs kampioen: Fabio Kwasi treft Bogdan Stoica

Op donderdag 28 februari 2019 tijdens “Oss Fighters 03” wordt het Kampioen tegen kampioen. Die ...