Kickboksen: Rematch tussen Anissa Haddaoui en Jorina Baars in de maak – Vechtsport Info
Home / Nieuws / KICKBOKS & MUAY THAI NIEUWS / Kickboksen: Rematch tussen Anissa Haddaoui en Jorina Baars in de maak

Kickboksen: Rematch tussen Anissa Haddaoui en Jorina Baars in de maak

Anissa Haddaoui en Jorina Baars treffen elkaar tijdens WFL Wereldtitel gevecht

De World Fighting League plaatste vandaag een teaser foto op haar Facebook waarop Anissa Haddaoui en Jorina Baars te zien zijn met de tekst ‘What if….’

Navraag bij bronnen of er wellicht toch nog een rematch tussen de twee top kickboksers (in 2019) te verwachten is schepte wat duidelijkheid. Het antwoord was dan ook; “De onderhandelingen zijn nog gaande. ” Als er een overeenkomst gesloten wordt en een rematch plaats zou vinden dan is dit een lang gekoesterde wens die voor beide dames uitkomt.

Blessure

Een eerder geplande wedstrijd tussen de twee werd geannuleerd doordat Haddaoui uitviel door een blessure die zij kort voor de geplande partij tegen Baars opliep in China. De cash tussen beide dames zou plaatsvinden bij de WFL, er word een last minute vervanger gevonden voor Haddaoui, Amel Dehby nam de honneurs waar maar werd verslagen door Baars.

Zowel Haddaoui als Baars hebben oud zeer uit te vechten, er ging dan ook best wat spektakel vooraf aan het gevecht. Speculaties over wie er nu zou winnen waren niet van de lucht, want de eerdere botsing tussen Haddoui en Baars werd gewonnen door laatst genoemde. Hopelijk komt er snel nieuws want dit is een partij waar veel kickboks fans op zitten te wachten, dat bellen al uit de erematch die gepland stond en gehyped werd door fans uit beide kampen.

Bekijk ook

Oudje De La Hoya (48) showed moves voor comeback gevecht

Juli heeft De La Hoya op de planning staan voor zijn comeback

‘Wie slaat Jake Paul op zijn bek’: UFC-baas is het zat

Waarom blijven deze gasten in godsnaam met UFC-jongens praten

Uitzichtloos?: Sportscholen op z’n vroegst mei weer open

Tijdens de persconferentie gisteren is er niets bekend gemaakt over de openstelling van de sportscholen

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page