Home / Nieuws / KICKBOKS & MUAY THAI NIEUWS / Kickboksen: Regian Eersel ‘ik ga agressie brengen tegen Nieky Holzken’

Kickboksen: Regian Eersel ‘ik ga agressie brengen tegen Nieky Holzken’

Kickboksen: Regian Eersel 'ik ga agressie brengen tegen Nieky Holzken'

Regian Eersel heeft het plan om Nieky Holzken harder tegemoet te treden dan in hun eerste gevecht.

Regian Eersel verwacht op vrijdag 25 oktober een grotere uitdaging tegen Nieky Holzken in hun ONE Championship titelgevecht rematch. De 26-jarige Nederlander versloeg landgenoot Holzken met een unaniem besluit in mei, om zo de ONE FC vedergewicht titel mee naar huis te nemen.

Eersel en Holzken zullen elkaar opnieuw ontmoeten op ONE: DAWN OF VALOR in Jakarta, Indonesië vrijdag 25 oktober. Hoewel Eersel niet verwachtte zo snel in een rematch met Holzken te staan, stemde hij in met de wedstrijd om te bewijzen dat hij zonder twijfel de onbetwiste nummer één van de vedergewicht divisie is.

De beste kickbokser

“Mijn eerste reactie was:” Ik heb hem net verslagen, waarom moet ik het opnieuw doen? Maar mijn manager zei dat het het beste was om gewoon nogmaals tegen hem te vechten en aan mijzelf en de wereld te bewijzen dat ik de betere kickbokser ben”, zegt Eersel.

“Ik denk dat dit een moeilijker gevecht voor ons beiden zal zijn, omdat we nu weten hoe de ander vecht. Het doel is altijd om de tegenstander te verslaan, maar het is Nieky Holzken. Hij is een goede vechter en hij is nog steeds gevaarlijk, zelfs als je hem pijn doet”, legt Eersel uit.”

Agressiever vechten

Eersel belooft nog meer agressie te brengen en extra druk uit te oefenen in de tweede ontmoeting om de kickboks fans iets te geven dat ze nooit zullen vergeten.

Eersel heeft zijn training opgevoerd, zodat hij nog meer druk kan uitoefenen op Holzken en het tot de laatste bel kan volhouden.”Ik denk dat Nieky deze keer ook zal proberen harder te gaan, maar ik denk niet dat hij het kan volhouden tot de laatste ronde met mij.”

Bekijk ook

GEWOND: Mike Tyson loopt nare blessure op tijdens training

Mike Tyson heeft een snee van een aantal centimeter boven zijn oog opgelopen. De legende ...

ONTSLAG: Slaande ruzie kampioen Jon Jones & UFC baas White

UFC Kampioen Jon Jones noemt Dana White ‘een fucking-leugenaar’. En vraagt ​​om zijn ontslag ”jammer ...

Belangrijkste sponsor en UFC gaan uit elkaar

De samenwerking tussen UFC en Reebok zal naar verwachting dit jaar aflopen. Er zijn gesprekken ...