Kickboksen: Mike Sprangh pakt winst na harde strijd in Athene Nieuws
Nieuws

Kickboksen: Mike Sprangh pakt winst na harde strijd in Athene

Kickboksen: Mike Sprangh pakt winst na harde strijd in Athene
Kickboksen: Mike Sprangh pakt winst na harde strijd in Athene

Afgelopen zaterdag stond Mike Sprangh een van de getalenteerde vechters van het bekende Mike's Gym tegenover Vardakas Petros.

Sprangh vecht veel in het buitenland net als een aantal vechters van Mike's Gym. Zo vocht hij onder andere bij het bekende KOK Fight in Riga. Zaterdag tijdens Spartan's Night 2 ging Sprangh het gevecht aan met Petros in Athene, Griekenland.

De partij tegen Petros was er een vol vuurwerk en spektakel, het ging er dan ook hard aan toe. Het gevecht ging over de volle 3 ronden en Sprangh's tegenstander kreeg in de laatste ronde zelfs acht tellen. Deze herstelde zich enigzins en ging vol in actie. Maar Sprangh schreef de partij op zijn naam.

Geen makkie

Petros is een geduchte tegenstander die naast het kickboksen ook actief is als MMA-vechter. Ook stond hij in 2017 tegenover WFL kickboks kampioen Santino Verbeek, ook daar had de Griek het nakijken.

LEES OOK > Mike Sprangh op weg naar de Europese titel

Tijdens Spartan's Night 2 ontving Mike Passenier de man achter Mike's Gym een Honor Award voor zijn grote bijdrage aan het kickboksen. Passenier is onder andere trainer van Badr Hari.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws