Kickboksen Hoost Cup Japan: Santino Verbeek gaat de strijd aan met Julio Mori Nieuws
Nieuws

Kickboksen Hoost Cup Japan: Santino Verbeek gaat de strijd aan met Julio Mori

Kickboksen Hoost Cup Japan: Santino Verbeek gaat de strijd aan met Julio Mori

Op zondag 23 december vindt in de Nagoya International Conference Hall, Japan de Hoost Cup plaats. Dit event wat gelieerd is aan K-1 Legende Ernesto Hoost heeft dit jaar een speciale partij op het programma staan.

Niemand minder dan WFL-Kampioen Santino Verbeek (protege van Ernesto Hoost), zal aantreden op het prestigieuze toernooi tegen Julio Mori in een Superfight wat plaatsvindt op 82kg.

Verbeek afkomstig van Sokudo Gym in Hoorn is een van Nederlands meest getalenteerde kickboks talenten. Hij vecht onder ander bij de WFL en is daar kampioen. Mori daarentegen is VSS-BATTLE zwaargewicht kampioen, de strijd tussen beide vechters beloofd dan ook vuurwerk.

Santino Verbeek top kickboks talent

K-1 Legendes

Tijdens het event zullen er diverse K-1 legendes aanwezig zijn zoals Peter Aerts, Mushasi en Ernesto Hoost zelf. Voor de fans waren online kaarten te bestellen, echter was het event in zeer korte tijd totaal uitverkocht.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws