Kickboksen: GLORY kijken via nieuw streaming platform - Vechtsport Info
Home / Nieuws / KICKBOKS & MUAY THAI NIEUWS / Kickboksen: GLORY kijken via nieuw streaming platform

Kickboksen: GLORY kijken via nieuw streaming platform

Kickboksen: GLORY kijken via nieuw streaming platform

Glory gaat een samenwerking aan met een nieuwe online uitzendpartner. De organisatie kondigt vandaag in een persbericht aan via de wereldwijde streaming provider Endeavor Streaming haar events uit te gaan zenden, startende met Glory 78 welke op 17 juli plaatsvindt met Badr Hari in de headliner.

Het platform is toegankelijk op verschillende apparaten en via elke webbrowser, iOS- en Android-apps. Ook biedt het ondersteuning voor Chromecast en AirPlay. ,,We zijn verheugd om deze langdurige samenwerking met Endeavor Streaming aan te kondigen, waarmee we we onze pay-per-view-activiteiten blijven uitbouwen”, zegt Scott Rudmann, Executive Vice-Chairman van GLORY.

,,We willen de content van onze evenementen beschikbaar maken voor GLORY-fans over de hele wereld. Endeavor Streaming biedt hiervoor het bewezen best-in-class streamingplatform, inclusief de capaciteiten om enorme aantallen betalingen te kunnen verwerken. Ook beschikken ze over een uitstekend ecosysteem om piraterij tegen te gaan. En natuurlijk wil GLORY haar fans de ultieme kijkervaring bieden. Endeavor Streaming gaat dat mogelijk maken. We kijken dan ook allemaal uit naar deze samenwerking”, aldus Rudmann.

Wereldwijd bereik

,,Met deze samenwerking brengen we een nieuwe, premium streaming-ervaring op de markt voor vechtsportfans. GLORY is al jaren een toonaangevende kickboksorganisatie met toegewijde fans over de hele wereld. Met het platform stellen we GLORY in staat een nog breder publiek te bereiken wereldwijd. Tegelijkertijd biedt het fans één centrale omgeving om live-evenementen en content te bekijken”, aldus Charles Mellilo, Senior Vice President bij Endeavor Streaming.

Het speciale streamingplatform van GLORY biedt een verbeterde gebruikerservaring met gelokaliseerde functies op basis van de voorkeuren en locatie van de gebruiker, inclusief een meertalige interface, diverse betalingsopties en audiofeeds in zowel Engels als Nederlands. Meer details zullen in de komende weken bekend worden gemaakt.

Bekijk ook

Vechtmachine ‘Kayla’ pakt 2e miljoen tijdens titelgevecht

Kyla Harrison heeft het weer geflikt,

Rico Verhoeven: ‘Ik heb het verkloot’ (video)

Tijdens mijn tweede gevecht met Badr voelde ik mij mentaal niet goed

Welterusten! Boksdebutant scoort ‘KO’ van het jaar (video)

Antoine Cobb scoorde in zijn eerste prof bokswedstrijd een dikke knock-out.

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page