Kickboksen: Daniel Ghita beledigd mede zwaargewichten, 'het zijn tv vechters' Nieuws
Nieuws

Kickboksen: Daniel Ghita beledigd mede zwaargewichten, 'het zijn tv vechters'

Kickboksen: Daniel Ghita beledigd mede zwaargewichten, 'het zijn tv vechters'
Kickboksen: Daniel Ghita beledigd mede zwaargewichten, 'het zijn tv vechters'

Daniel Ghita heeft zijn zinnen gezet op mede kickboks zwaargewichten Catalin “Carpathian Death” Morosanu en Benjamin Adegbuyi, dat allen landgenten zijn maakt het nog completer. Ghia liet eerder voormalig Enfusion Kampioen Luis Tavares zitten door niet te komen opdagen voor een gepland gevecht.

De toonaangevende kickboks nieuws website KickboxingZ meld dat Ghita een ware oorlog ontketend heeft in zijn geliefde Roemenië, door enkele van zijn landgenoten uit te dagen en te beledigen. Ghita heeft Adegbuyi en Catinas samen met Morosanu als "tv-vechters" bestempeld.

Morosanu reageerde zondag met een post op zijn Facebook-pagina, de vechter, die betrokken is bij de Dynamite Fighting Show-organisatie, zei dat Ghita een aanbod weigerde om te vechten. Naar verluidt is Catinas ontzettend boos op Ghita.

Chakuriki Gym

Nu heeft Ghita zijn uitdaging uitgebreid tot mede-Roemeense zwaargewichten Benjamin Adegbuyi en Raul Catinas, de voormalige K-1 veteraan die een comeback plant. Catinas is een onbekenden in Nederland en trainde bij Chakuriki Gym van levende legende Thom Harrinck.

Catinas nam de uitdaging van Ghita niet te licht, en vertelde Ghita in een Facebook-bericht: "Respecteer voor alle fans van deze sport een einde aan dit zielige circus en vecht als je een man bent" (vertaald uit het Roemeens). Adegbuyi heeft ook op zijn Facebook-pagina gepost en de uitdaging van Ghita afgewezen. Zo meld KickboxingZ.

Droom gevechten

Of Ghita oprecht is in zijn uitdaging voor zijn mede-Roemenen of alleen probeert publiciteit te creëren voor zijn terugkeer, valt nog te bezien. Eén ding is zeker: in de Roemeense heavyweight-scene wordt het steeds warmer, met Roemeense fans die dromen over de mogelijkheid dat sommige van hun helden elkaar in de ring ontmoeten.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws