Home / Nieuws / KICKBOKS & MUAY THAI NIEUWS / Kickboksen: Chris Baya treft taaie tegenstander in Rusland

Kickboksen: Chris Baya treft taaie tegenstander in Rusland

Kickboksen: Chris Baya treft Vadim Vaskov in Rusland

Chris Baya zal op 8 juli de Wit-Russisch Vadim Vaskov tegemoet treden in Jekaterinenburg, Rusland.

Baya zal zijn krachten meten met Vaskov tijdens het Fair Fight IX-gala in de Russische stad. Voor Vaskov zal dit geen gemakkelijk gevecht worden, de reputatie van Baya die bij GLORY veelal in de ring staat streeft hem vooruit.

Goed getraind

Trainent vanuit het befaamde Mikes Gym uit Oostzaan is Baya een geduchte tegenstander. Vaskov vecht uit de Gridin Gym, dezelfde dojo waar Chingiz Allazov en Roman Kryklia trainen.

Ook Vaskov heeft al enkele opmerkelijke overwinningen behaald, tegen voormalig KOK kampioen Vitalie Matei en de Russische Saifullah Hambakhadov. Mocht Baya zijn partij winnen tegen Vaskov dan drukt hij zijn stempel in het voormalige Oostblok.

Bekijk ook

Rico Verhoeven en Badr Hari samen als gast bij Veronica Inside

Rico Verhoeven en Badr Hari staan donderdag 17 oktober oog in oog op de persconferentie voor hun gevecht op 21 december.

ONE Championship: Kickboks ‘superclash’ Buakaw vs Pertosyan

Afgelopen weekend schreef de Itialiaanse kickbokser Giorgio Petrosyan geschiedenis, door het grootste bedrag ooit verdiend met een kickboks wedstrijd mee naar huis te nemen.

VIDEO: Kickboks kampioen Tayfun, Ik wil Petrosyan en Grigorian

Hij regeert al geruime tijd als kampioen bij een van de grootste kickboks organisaties Enfusion, Tayfun Ozcan. Hij heeft echter zijn zinnen gezet op twee collega kampioenen Giorgio Petrosyan en Marat Grigorian.