Kickboksen: Andy Souwer 'ik win de rematch tegen Yodsanklai' Nieuws
Nieuws

Kickboksen: Andy Souwer 'ik win de rematch tegen Yodsanklai'

Kickboksen: Andy Souwer 'ik win de rematch tegen Yodsanklai'
Kickboksen: Andy Souwer 'ik win de rematch tegen Yodsanklai'

Op 31 maart treffen twee kickboks legendes elkaar, de Nederlander Andy Souwer staat dan voor de tweede keer tegenover Yodsanklai IWE Fairtex.

Souwer bevindt zich wellicht in de nadagen van zijn indrukwekkende kickboks carrière. Het aanstaande weerzien met Yodsanklai tijdens ONE: A NEW ERA welke gehouden wordt in Tokio, Japan, heeft het vuur flink in hem aangewakkerd.

Tijdens een interview met de media afdeling van ONE Championship, vertelde Souwer dat hij een pittige partij verwacht tegen de Thai. "Hij is nog steeds sterk, en dit geeft me motivatie in de laatste periode van mijn carrière", zegt de 36-jarige Souwer.

Eerdere ontmoeting

Souwer was de winnaar in hun eerste ontmoeting in maart 2008 en haalde de winst binnen tijdens een verlenging ronde na een hevig gevecht. Ook het aanstaande gevecht zal volgens Souwer op zijn naam komen te staan.

LEES OOK: Andy Souwer opent party centrum

"Het voelt alsof ik thuiskom", zegt de Nederlander. Ik ga het gevecht winnen en overweldig hem met mijn snelheid en met mijn combinaties", sluit Souwer af.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws