Home / Nieuws / KICKBOKS & MUAY THAI NIEUWS / Kickboksen: Andy Souwer ‘ik win de rematch tegen Yodsanklai’

Kickboksen: Andy Souwer ‘ik win de rematch tegen Yodsanklai’

ONE Championship: ‘Andy Souwer maakt imposant kickboks debuut’

Op 31 maart treffen twee kickboks legendes elkaar, de Nederlander Andy Souwer staat dan voor de tweede keer tegenover Yodsanklai IWE Fairtex.

Souwer bevindt zich wellicht in de nadagen van zijn indrukwekkende kickboks carrière. Het aanstaande weerzien met Yodsanklai tijdens ONE: A NEW ERA welke gehouden wordt in Tokio, Japan, heeft het vuur flink in hem aangewakkerd.

Tijdens een interview met de media afdeling van ONE Championship, vertelde Souwer dat hij een pittige partij verwacht tegen de Thai. “Hij is nog steeds sterk, en dit geeft me motivatie in de laatste periode van mijn carrière”, zegt de 36-jarige Souwer.

Eerdere ontmoeting

Souwer was de winnaar in hun eerste ontmoeting in maart 2008 en haalde de winst binnen tijdens een verlenging ronde na een hevig gevecht. Ook het aanstaande gevecht zal volgens Souwer op zijn naam komen te staan.

LEES OOK: Andy Souwer opent party centrum

“Het voelt alsof ik thuiskom”, zegt de Nederlander. Ik ga het gevecht winnen en overweldig hem met mijn snelheid en met mijn combinaties”, sluit Souwer af.

Bekijk ook

ONE FC baas geeft uitleg over herroepen uitslag kickboks wedstrijd

De beslissing om de uitslag van de kickboks wedstrijd tussen Petchmorrakot Petchyindee en Giorgio Petrosyan teniet te doen, blijft de gemoederen bezig houden.

Kickboksen: ONE Championship’s wedstrijd beleid onder vuur

Er is flink wat commentaar op het wedstrijd beleid van ONE Championship vanuit vechtsport kringen.

GLORY 67: Petchpanomrung verdedigt titel tegen Boynazarov

Vandaag maakte GLORY Kickboxing bekend dat de organisatie haar GLORY 67 event in Orlando Florida zal houden.

REGIO NIEUWS UITGELICHT