Home / Nieuws / KICKBOKS & MUAY THAI NIEUWS / Kickboksen 2.0: Fighterheart het verhaal van Hesdy Gerges

Kickboksen 2.0: Fighterheart het verhaal van Hesdy Gerges

Kickboksen 2.0: Fighterheart het verhaal van Hesdy Gerges

Hij vocht bij de grote vechtsport organisaties zoals K-1, Kunlun en GLORY Kickboxing, Hesdy Gerges.

Gerges hing zijn kickboks handschoenen aan de wilgen, maar vervolgde zijn weg in het MMA door een verbintenis aan te gaan met het Amerikaanse Bellator MMA. Het leven van Gerges is er een van vechten en daarmee verdiende hij de bijnaam ‘Fighterheart’. Vandaag maakte de top vechter bekend dat het langverwachte boek over zijn leven in de eindfase verkeerd.

“Na meer dan een jaar intensief interviewen met Frank van Gemert zijn we nu bij de eindfase van mijn boek aangekomen. Voor de zomer 2020 zal het boek in de winkel liggen. In dit boek vertel ik mijn levensverhaal maar ook vertellen verschillende andere mensen die op een bepaalde manier een onderdeel zijn geweest of nog steeds zijn in mijn leven over mij als persoon,” zegt Gerges op Instagram.

Het verhaal

“Criminaliteit, vechtsport, familie echt alles zal te lezen zijn! Er zal niks achterwege gelaten worden. De datum en locatie van de lancering zal ik via deze weg bekend maken en dan mag iedereen komen voor een gesigneerd exemplaar! Dit word HET verhaal van Hesdy Gerges!”

Het boek zal ongetwijfeld de lezer intrigeren, het gebeurt niet vaak dat vechters zo open zijn als Gerges zegt te zullen zijn. Het wordt dan ook zeker een boek om naar uit te kijken, bij onze redactie staat hij dan ook op het verlanglijstje.

Bekijk ook

SPORTSCHOOL KOMT IN OPSTAND: ‘Ik open mijn deuren basta’

Niet alleen in Nederland is er frustratie bij sportscholen die gedwongen dicht zijn. Ook in ...

Bokskampioen Deontay Wilder showt super vette motor

Hij verloor zijn laatste wedstrijd tegen Tyson Fury de Amerikaanse topbokser Deontay Wilder. Om deze ...

Vitor Belfort en Mike Tyson in AEW worstel tag-team

Het samen trainen van Vitor Belfort en Mike Tyson lijkt naar meer te smaken. Vitor ...